Відома українська актриса Анна Саліванчук поділилася вельми відвертим фото в соцмережах.

Зірка серіалу "Одного разу під Полтавою" можна сказати є справжньою прихильницею фотосесій, в ході яких готова приміряти на себе найсміливіші образи. Приблизно п'ять місяців тому Саліванчук вдруге стала мамою, але як і раніше любить своє тіло і готова демонструвати його всім на особистій сторінці в Instagram.

Дружина продюсера Квартал 95 Саліванчук у відвертій сукні позувала перед шанувальниками, фото: Instagram.com/salivanchuk.anna

Саме там актриса ділиться своїми новими фото, в тому числі відвертими, а також думками з різних тем. Цього разу Анна виставила фото в короткій чорній сукні, яка ідеально підкреслила її фігуру і відкрила спину.

У підписі до даного кадру знаменитість розповіла, що прийшов час нічого не робити і просто насолоджуватися життям. Під цим вона мала на увазі прості радості у вигляді з'їденого ще одного шматка торта. На її думку, не варто себе ні в чому обмежувати.


Однак увагу користувачів привернув не підпис до фото, а воно саме. У своїх численних коментарях фанати актриси відзначили, що в цьому вбранні Анна Саліванчук просто неперевершена. І вони мають рацію, з такою фігурою їй дійсно немає потреби себе обмежувати в солодкому, якщо їй його хочеться.


Раніше "Нуѕеr"писав про те, що Лобода легким вечірнім вбранням зачарувала шанувальників, позбавивши їх дару мови.

Також наш портал повідомляв, що фотографії Полякової без макіяжу приголомшили шанувальників, адже в такому вигляді її рідко побачиш.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва у витонченому корсеті похвалилася фігурою і дала фанатам розглянути свої принади.