З’явилося неочікуване фото Крістіни Орбакайте з її татом та синами

Родина Алли Пугачової завжди була однією з найпопулярніших в мережі інтернет, а тепер фанати отримали дійсно рідкісний кадр з Крістіною Орбакайте. Перед камерами співачка та донька Примадонни позує з синами та батьком, першим чоловіком Алли Борисівни. Така фотографія з’явилася на одній з фан-сторінок артистки.

На фото можна побачити Крістіну Орбакайте в компанії її двох синів Микити Преснякова (син співака Володимира Преснякова) та Дені Байсаров (син бізнесмена Руслана Байсарова). Також в Крістіни є донька Клавдія від бізнесмена Максима Земцова, але дівчинки на знімку немає. Посередині позує батько Крістіни Орбакайте та колишній чоловік Алли Борисівни – Миколас Орбакас.

Відомо, що Миколас Орбакас – артист цирку. В шлюбі з ним Алла Борисівна була з 1969 по 1973 рік. Доречі, в цей період у Примадонни було прізвище Орбакене, хоча й на сцену вона виходила ще під своїм дівочим прізвищем. Судячи з фото, де Миколас Орбакас позує зі своєю донькою та онуками, в них, не дивлячись на давнє розлучення з Пугачовою, підтримуються добрі стосунки. В коментарях навіть деякі прихильники писали, що Крістіна схожа на батька навіть носом. Також прихильники відзначали, що приємно дивитися на таку повагу до батьків.

«Єдина зіркова родина на яку хочеться дивитися і захоплюватися», «Дуже сильно схожі», «Щастя, здоров'я, любові, удачі і всіх земних благ вашій родині !!!», «Молодець, що батька не забуває», «Хороша дочка, прекрасні внуки і всі це від старшого покоління передається в родині як спадок. Пошана і повага до батьків це так природно», - пишуть прихильники в коментарях.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в соціальних мережах поділилися новим відео з Аллою Пугачовою. Примадонна вразила своєю фігурою в короткій сукні.

Також повідомлялося, що Крістіна Орбакайте вирішила зустріти східний Новий рік. В соціальній мережі співачка поділилася несподіваними фото.

Крім того, онука Алли Пугачової була помічена на дні народження відомої дівчинки-мільйонерки. Також з’явилися і нові фото Крістіни Орбакайте з тої ж вечірки.