Не секрет, що російська співачка Алла Пугачова часто потрапляє в поле зору хейтерів, які пильно оцінюють результати філігранної роботи пластичних хірургів на її обличчі.

Не менше уваги привертає і особисте життя Примадонни, яка перебуває у шлюбі з шоуменом Максимом Галкіним.

Зіркові батьки виховують двох дітей-сина Гаррі і дочку Лізу, які, незважаючи на юний вік, вже встигли стати справжніми зірками в Instagram. C легкої руки іменитого батька в Мережі регулярно з'являються відеоілюстрації того, як вони проводять час в затишній домашній обстановці.

Наприклад, в одній з нових публікацій, що з'явилася на сторінці Алли Борисівни, вона відображена разом з сином під час гри на піаніно. Артистка захоплено спостерігала за тим, як спадкоємець натискав на клавіші і втілював в життя музичні фантазії. Більш того, Примадонна навіть підіграла юному даруванню, чим викликала бурхливу реакцію підписників.

Варто відзначити, що в коментарях до посту не обійшлося і без критики, але і Алла Пугачова, її чоловік Максим Галкін з роками навчилися реагувати на колючі зауваження спокійно і з іронією.

Одного разу в інтерв'ю, гуморист сказав, що пообіцяв Примадонні, що поруч з ним вона зможе спокійно старіти і, судячи з усього, виконує свою обіцянку повністю. Артист запевняє, що в шлюбі з Аллою Пугачовою він знайшов все, що потрібно справжньому чоловікові і абсолютно щасливий, що поруч з ним знаходиться саме така жінка.

А ось сама Алла Борисівна час від часу закликає недоброзичливців займатися власним життям, а не витрачати час на оцінки чужої сім'ї.

Раніше "Hyser" писав про те, що Крістіна Орбакайте опублікувала цікаве фото з чоловіком і спровокувала бурхливу реакцію в мережі.

Також наш портал розповів про те, що архівне фото Аллі Пугачової підірвало мережу.

Нагадуємо, що у мережі обговорюють скандальні подробиці особистого життя Максима Галкіна.