Мати відомого співака Дана Балана перенесла коронавірус

Останнім часом все більше і більше людей хворіють коронавірусом, та, нажаль, це торкнулося і молдавської телеведучої Людмили Балан, мами колишнього тренера шоу «Голос країни» Дана Балана. Про цю ситуацію жінка сама написала в соціальній мережі.

Зі слів Людмили, коронавірус прийшов до її життя несподівано, та дуже сильно вдарив. Більше того, маму Дана Балана через хворобу навіть госпіталізували в реанімацію. На щастя, все обійшлося, все погане позаду, а Людмила Балан зараз знаходиться на реабілітації. Тепер їй потрібно багато прогулянок на свіжому повітрі, а також багато рухатися.

В соціальній мережі жінка поділилася відео, в якому вона дякує всім шанувальникам, які весь цей час писали їй добрі слова та побажання. Крім того, Людмила подякувала і лікарям, які допомагали їй швидше вилікуватися. В відео Людмили вже видно, що їй, на щастя, набагато краще. Жінка веде активний спосіб життя, щоб швидше реабілітуватися, та навіть займається зі скакалкою.

Українські глядачі теж добре пам’ятають Людмилу Балан. В 10-ому сезоні «Голос країни», коли в тренерському кріслі був її син, вона всіх здивувала своїм виступом. Тоді Людмила Балан зворушила всіх глядачів своїми щирими словами любові до сина. До того ж, молдавська телеведуча прокоментувала й чутки щодо Дана Балана і Тіни Кароль. Тоді мати співака лише віджартувалася, сказавши про те, що в неї з сином смаки однакові. Виступ Людмили досі вважають одним найяскравішим за всю історію проекту, настільки вона вразила всіх своїм позитивом та енергетикою.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що в соціальних мережах з’явилося несподіване фото співака Дана Балана в компанії відомої брюнетки. Прихильники такого не очікували.

Також повідомлялося, що в команді Тіни Кароль розповіли, як саме вигадували її спокусливі образи для нового кліпу. З’явилися цікаві подробиці.

Крім того, в соціальних мережах з’явилося дивне фото співачки Тіни Кароль з відомим радіоведучим. Перед камерою артистка буквально всілася на знайомого, прихильники були вражені.