Неоднозначне фото популярної співачки Тіни Кароль здивувало фанатів. Красуня не просто сиділа на плечах у відомого ведучого слави Дьоміна, вона змогла виконати з ним пісню "Скандал", а також ласкаво погладжувала Дьоміна по обличчю.

Про це написав Слава Дьомін на сторінці в Іnstagram.

Співачка Тіна Кароль знову викликала хвилю неоднозначних коментарів на свою адресу, ефектно сфотографувавшись зовсім недавно.

Тіна Кароль, в компанії з популярним ведучим славою Дьоміним, вирішила епатувати фанатів незвичайним кадром.

Для цього красуня Тіна Кароль сіла на плечі Дьоміна. Телеведучий опублікував знімок у своєму мікроблозі. Через короткий час фото набрало 11 тисяч позначок "Подобається".

За словами Дьоміна, Тіна Кароль сфотографована так, що складно буде вмонтувати в цей кадр обличчя Дана Балана. Тим самим ведучий вирішив м'яко натякнути на приписуваний ЗМІ роман між Тіною Кароль і Баланом.

Дьомін розмістив кілька роликів у своєму сторіс, чим порадував шанувальників Кароль.

Видно як зірка сидячи на плечах у ведучого, погладжує його по обличчю. Після чого Слава і Тіна виконують кілька рядків з нової пісні.

За словами Слави, зараз його мучить питання про вагу співачки. Він навіть зміг пожартувати на цю тему, розповівши, що за відчуттями Тіна приблизно важить 120 кілограмів.

До речі, хейтери співачки після перегляду нового кліпу "Скандал" заявляли про те, що фігура в артистки недосконала. Також деякі радили їй походити в спортивний зал для того, щоб відновити колишні форми.