Короткий наряд співачка Алли Пугачової здивував шанувальників

Зірка радянської естради Алла Пугачова як і раніше цікава публіці. Кожен опублікований знімок або відео із зіркою викликає величезний інтерес. Не дивно, що як тільки в мережі з'явилося відео зі співачкою, воно стало стрімко набирати перегляди в соціальній мережі.

Обговорення викликав сміливий наряд на співачці, який відкрив вид на її ноги. Алла Пугачова одягла коротке плаття, яке оголило її коліна.

При цьому, співачка сидить і грає на роялі в такому вбранні в присутності свого сина Гаррі. Можна сказати, що на Аллі Пугачової не коротке плаття, а довга футболка, що нагадує міні-плаття.

Судячи з усього, в такому вигляді співачка ходить по дому. Свій наряд вона доповнила чорними балетками і білими шкарпетками.

Також в мережі постійно ходять суперечки з приводу зачісок співачки. Ще активно виступаючи на сцені, співачка змінювала їх дуже часто. Тому, багатьом було цікаво, чи не лиса співачка, раз носить постійно перуки. Але на відео помітно, що у зірки своє волосся і воно досить густе.

До слова, Алла Пугачова не соромиться з'являтися на публіці в сміливих нарядах. На 1 вересня вона прийшла в короткій спідниці на урочистий захід до школи, чим піддалася критиці з боку шанувальників.

Багато хто писав, що співачці пора вже одягатися відповідно до свого віку. Судячи з усього, Алла Пугачова намагається всіляко здаватися молодше, з'являючись поруч з чоловіком Максимом Галкіним.

Для цього співачка навіть сильно схудла, а також позбулася своїх балахонів. Фанати не виключають, що вона зверталася до пластичних хірургів, щоб так зараз виглядати.

Раніше "Hyser" писав про те, що фанати оніміли, побачивши сивого Філіпа Кіркорова. Співак розповів, як його новий імідж пов'язаний з колишньою дружиною Аллою Пугачовою.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін ошелешив шанувальників визнанням. Виявилося, що в його розкішному особняку є кімната для "тортур".

Нагадуємо, що Софія Ротару поділилася рідкісним знімком, на якому вона позує з Аллою Пугачовою. Фанати оніміли, побачивши невдалий кадр з Примадонною.