Популярний російський виконавець Філіп Кіркоров останнім часом все частіше дивує шанувальників зовнішніми перетвореннями.

Артист неодноразово потрапляв у конфузи через дивні перуки, що оголюють залисини на голові, але потім знову і знову міняв імідж. І ось близько тижня тому "поп-король" з'явився на публіці з новою зачіскою і похвалився... сивим волоссям.

Філіп Кіркоров пояснив, що втомився від постійних «перукарських» експериментів, а тому з готовністю прийняв нову зовнішність. Тепер сторінка Філіпа Кіркорова в Instagram рясніє кадрами, на яких він виглядає як імпозантний сивочолий чоловік з оригінальним підходом до вибору одягу:

Філіп Кіркоров з дітьми-сином Мартіном і дочкою Аллою-Вікторією. Фото: Instagram

Такі "метаморфози" надихають шанувальників музиканта і його колег по естрадному цеху на компліменти. Наприклад, співачка Оля Полякова вважає, що це - "красиво", а актриса Аліка Смєхова розглянула в ньому схожість з австралійським журналістом Джуліаном Ассанжем:

Більш того, в бесіді з журналістами росЗМІ Філіп Кіркоров пояснив, що перша сивина з'явилася у нього ще під час шлюбу з Примадонною Аллою Пугачовою. Одного разу він скористався спеціальним засобом для укладання волосся і сам не зрозумів, як на його розкішній шевелюрі утворилася сивина.

До слова, після розлучення з Аллою Пугачовою Філіп Кіркоров більше не одружився і цілком присвятив себе кар'єрі і вихованню сина і дочки, народжених сурогатною матір'ю.

Раніше "Hyser" писав про те, що Філіп Кіркоров обурив шанувальників зухвалою публічною витівкою.

Також наш портал розповів про те, що Філіп Кіркоров нарешті представив публіці обраницю.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров був помічений в дуже дивному вбранні і викликав бурхливу реакцію соцмереж.