Популярна виконавиця і екс-учасниця музичного дуету «Время и Стекло» Надя Дорофєєва, на думку фанатів, відноситься до категорії суперпозитивних зірок.

На її сторінці практично немає постів, в яких би вона негативно висловлювалася на адресу будь-кого або ділилася песимістичним настроєм. Таким же вважають і її чоловіка - співака і телеведучого Володимира Дантеса.

З нагоди Дня Святого Валентина коханий артистки поділився кумедними кадрами з їх домашнього архіву. Оскільки Надя Дорофєєва – особистість творча, то вона нерідко робить щось в душевному пориві: співає, танцює чи навіть їздить за оселедцем у домашньому халаті в нічний супермаркет ...

Володимир Дантес зворушливо звернувся до своєї другої половинки: «Ненавиджу день всіх закоханих! Але як можна не закохуватися постійно в цю мадам, яка веселиться в будь-якому місці і робить твоє життя яскравіше».

У коментарях до посту фоловерів оцінили компліментами імпровізовану хореографічну постановку Наді Дорофєєвої в громадському транспорті. До речі, деякі з гостей сторінки Дантеса припустили, що артистка хвалилася танцювальним талантом в метро, ​​але потім прийшли до висновку, що «сцена» - це автобус. А знімок міг бути зроблений під час однієї з подорожей.

Коментарі користувачів соцальної мережі Instagram

Коментарі користувачів соцальної мережі Instagram

Коментарі користувачів соцальної мережі Instagram

До речі, у минулому році зіркова пара відсвяткувала 9-річчя подружньго життя і фанати впевнені, що Надя Дорофєєва та Володимир Дантес дійсно є однією з кращих родин на теренах українського шоу-бізнесу.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва здивувала прихильників відвертим нарядом та звабливою позою.

Також наш портал розповів про те, що Надя Дорофєєва була помічена в компанії привабливих молодиків.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва викликала бурхливу реакцію фоловерів продемонструвавши відверті кадри.