Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва порадувала гостей своєї сторінки в соціальній мережі Instagram новим відео. Артистка з'явилася в кадрі в стильному вбранні і показала, як радіє зимовій погоді.

Коли артистка позувала в снігу, то з її обличчя не сходила щаслива посмішка. У підписі до кадру Надя Дорофєєва зізналася: «Я звичайно злюся на пробки в місті і все таке...) Але який же в цьому році гарний лютого 💔».

У коментарях до посту фоловерів зірки обсипали її компліментами, а також порівняли з принцесою з диснеївських мультфільмів:

Комментарі користувачі соцмережі. Фото: Instagram

Комментарі користувачі соцмережі. Фото: Instagram

Комментарі користувачів соцмереж. Скріншот Instagram

До речі, це далеко не перший раз, коли Надя Дорофєєва хизувалася стрункими формами на фоні засніженного двору:

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram

Варто відзначити, що недавно Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом побувала на Балі. Зоряна пара релаксувала на сонячному узбережжі і знайомилася з місцевим колоритом. За словами Володимира Дантеса, їх відпочинок був наповнений незабутніми враженнями. Наприклад, одного разу, повертаючись до готелю, вони ледве не стали "жертвами" нападіння корови, яка паслася неподалік дороги.

Шанувальники переконані, що цей заряд енергії був необхідний Наді Дорофєєвої, оскільки вона почала сольну кар'єру і підкорення творчих вершин поза складом групи «Время и Стекло» - процес складний та вимагає багато зусиль.

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва здивувала прихильників відвертою поведінкою.

Також наш портал розказав про те, що провокаційне фото Наді Дорофєєвої с чоловіком Володимиром Дантесом викликало бурхливу реакцію у соцмережі.

Нагадуємо, що Надя Дорофєєва натягнула на себе халат і похизувалася привабливою фігурою.