Експерти зі здоров'я повідомляють, що ліки, малорухливий спосіб життя та нездорова їжа дуже погано позначаються на людському здоров'ї, особливо на печінці. Такі погані звички провокують накопичення токсинів в організмі та негатівно на нього впливають.

Цю інформацію надали на порталі новин «cursorinfo»

Щоб вивести токсини з організму, необхідно періодично робити детоксикацію. Однак це досить педантичний процес, який потребує спеціальних знань.

В першу чергу слід сказати, що при детоксикації необхідно вибирати тільки натуральні засоби. Перед цією важливою процедурою потрібно пройти консультацію свого лікаря, щоб дізнатися, якщо у вас якісь протипоказання або хронічна хвороба.

Фахівці зі здоров'я вирішили поділитися своїм досвідом і розповіли, який простий напій допоможе позбавитися токсинів. Цей народний рецепт і тому засоби для приготування його знайти не важко.

Щоб зробити напій, що очищає, потрібно мати трохи свіжого листя м'яти, пару крапель лимонного соку, півсклянки свіжого апельсинового соку, органічний мед і літр чистої води.

Після того як ви зберете необхідні інгредієнти, потрібно буде прокип'ятити чисту воду, додати в неї м'яту і потримати на вогні ще 5 хвилин.

Після зняття з плити треба почекати, коли вода стане кімнатної температурою і додати до неї апельсин та лимон. Перед тим як випити свій напій, додайте в нього ложку меду.

Названий простий напій, який допоможе прибрати жир із живота за 7 днів

Головний конкурент чаю: який популярний напій захищає від інфаркту та раку