Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко з'явилася в Раді з новою косою

Останнім часом українці почали все більше уваги звертати на образи Юлії Володимирівни Тимошенко в Верховній Раді. Тепер журналісти порталу Апостроф поділилися новими фото з парламенту, де можна побачити депутата вже з новою косою та в діловій сукні.

Тут можна побачити, що в парламент Юлія Тимошенко прийшла в стильній сукні темного кольору. Таке вбрання і підкреслює струнку фігуру депутата, і в той же час виглядає досить доречно, враховуючи статус Юлії Володимирівни та те, що ці фото зроблені саме в залі парламенту. Можна також звернути увагу, що Тимошенко знову одягла стильні окуляри, з якими вона тепер часто з'являється на публіці.

Крім того, увагу привертає і нова зачіска Юлії Володимирівни: на цей раз це пишна коса, яка може нагадати образ Данерис Таргарієн з серіалу "Гра престолів". Виглядає така зачіска не тільки стильно, але й також доречно, як і ділова сукня, яку лідер "Батьківщини" обрала на чергове засідання парламенту.

Юлія Тимошенко. Фото: Апостроф

Юлія Тимошенко. Фото: Апостроф

Варто зазначити, що останнім часом Юлія Володимирівна кардинально змінювала свій образ неодноразово. На публіці вона з'являлася і з довгим хвостом, і з такими пишними косами. До того ж можна звернути увагу на те, що макіяж у депутата став теж трішки інший. Однак в мережі почали одразу розмірковувати, чи не зробила Юлія Володимирівна пластичну операцію - настільки в очах українців змінилася депутат.

Сама Тимошенко вже встигла прокоментувати ці чутки. За її словами, пластичну операцію вона не робила, однак під час свят в неї дійсно були зміни: вона встигла відпочити, зізналася депутат. Можливо, саме це, каже Тимошенко, і трішки змінило її зовнішній вигляд в очах людей.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що з'явилася цікава добірка зі стильними образами Юлії Тимошенко з початку цього року. Депутат вразила своїм стилем.

Також повідомлялося, що Юлія Тимошенко відвідала Байкове кладовище, щоб вшанувати пам'ять відомої української письменниці Лесі Українки. Варто зазначити, що нещодавно було 150-річчя з народження поетеси.

Крім того, депутат Юлія Тимошенко з'явилася в Верховній Раді в новому образі. З'явилися нові фото лідера партії "Батьківщіна".