60-річна Юлія Тимошенко, яка є лідером політичної партії "Батьківщина", здивувала різкою зміною іміджу.

Більшу частину своєї політичної кар'єри чиновниця проносила на голові символічну косу, без якої її було вже важко уявити. Але настав час змін і Тимошенко не тільки відмовилась від коси, а й зробила собі дуже незвичайну зачіску. Так, на черговому засіданні Верховної Ради Юлія Володимирівна з'явилась вже в новому амплуа.

Народна депутатка Юлія Тимошенко з’явилася в Раді з новою зачіскою, фото: YouTube

Своїм колегам Юлія Тимошенко продемонструвала прекрасну нову укладку, з якою вже до речі виходила на люди, але одноразово. Проте їй, мабуть, сподобалась ця зачіска і тепер ми будемо часто її бачити саме такою.

Чиновниця навіть поділилась фото, на якому можна детально розгледіти її нову стрижку. Так, на фото чітко видно, що волосся Юлії Володимирівни закрутили в локони, зробили прикореневий обсяг і закріпили передні пасма ззаду. Загалом вийшло красиво і елегантно.


Користувачі відмітили, що Тимошенко виглядає прекрасно з новою зачіскою, яка їй дійсно дуже пасує і можна навіть сказати молодить. Окрім того, шкіра на обличчі Тимошенко виглядає свіжою і пружною, і на ній фактично не помітно ні одної зморшки і це в її то роки. Одним словом, лідер партії "Батьківщина" не припиняє дивувати ні як політик, ні як жінка.

Скріншот із Instagram

Скріншот із Instagram

Скріншот із Instagram

Скріншот із Instagram

Раніше "Нуѕеr"писав про те, що стало відомо, хто стане наступним президентом України - кандидатура Тимошенко теж розглядається.

Також наш портал повідомляв, що Тимошенко прийшла в Раду з новою косою рекордних розмірів.

Нагадуємо, що Зеленський зчепився з Тимошенко - розгорілась нова політична "війна" в Україні.