Юлія Тимошенко вшанувала пам'ять Лесі Українки

У четвер, 25 лютого виповнилося 150-років від дня народження відомої української поетеси Лесі Українки. Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко відвідала Байкове кладовище, щоб вшанувати пам'ять письменниці. Відповідне фото політик опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.
Юлія Тимошенко зазначила, що відвідала кладовище напередодні знаменної дати, щоб уникнути офіціозу і побути наодинці з улюбленою поетесою. Політик зазначила, що Леся Українка володіла колосальною енергією і силою, яка надає сил і впевненості і їй самій.
Лідер "Батьківщини" зазначила, що навіть через більше сотні років письменниця є втіленням мужності і віри. Юлія Тимошенко додала, що творчість Лесі Українки додає їй сил і рятує від смутку і відчаю. За словами політика час проведений біля такої великої жінки оновлює душу і дає сили рухатися далі, жити і працювати.

Варто нагадати, що лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко напередодні зробила заяву про союз з фракцією"Слуга народу". Політик заявила, що готова об'єднати сили, але за однієї умови: "що новий уряд формуватиме стратегію національного відродження". За словами депутата в Раді вже ведуться консультації щодо можливої коаліції двох фракцій.

Юлія Тимошенко підкреслила, що сенс об'єднатися з Партією президента є, але тільки в тому випадку якщо курс управління країною буде змінений на 180 градусів. Вона додала, що політика повинна бути повністю спрямована на відродження держави у всіх можливих напрямках.

Раніше портал Нуѕег повідомляв, що Дмитро Разумков зробив заяву про можливі дострокові вибори до парламенту.

Також портал Нуѕег інформував, що Володимир Зеленський зробив заяву про вступ України до НАТО.

Крім того портал Нуѕег повідомляв, що в уряді приготували спеціальну перевірку для новообраних керівників вузів. На проходження спецперевірки виділяється один тиждень.