Юлія Тимошенко продовжує дивувати українців ефектними образами.

Останнім часом лідер партії "Батьківщина" не тільки вражає змінами стилю та іміджу, але і намагається активно вести свій блог у соцмережах. Так, саме на своїй сторінці в Instagram чиновниця і поділилася новим фото в елегантному образі.


Таким чином, на новому знімку Юлія Володимирівна постала в чорному жакеті і вже зі звичними легкими локонами, з якими її можна побачити останнім часом у Верховній Раді.

Цей стильний діловий аутфіт Тимошенко доповнила окулярами в чорній оправі і з білими дужками, а також красивими чорними сережками у вигляді краплі. Варто відзначити, що Тимошенко намагається завжди продумувати до дрібниць свій кожен образ, в якому з'являється на роботі. Поки з цим завданням лідер партії "Батьківщина" справляється чудово.


Користувачі просто в захваті від такого кардинального перетворення 60-річної Юлії Тимошенко. В оновленому образі вона вперше з'явилася в Раді після зимових свят, за час яких їй вдалося відпочити від роботи і привести себе в порядок.


Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали ТОП-5 неймовірних образів нардепа Юлії Тимошенко на початку 2021 року.

Також наш портал повідомляв, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко прокоментувала нещодавні зміни зовнішності.

Нагадуємо, що Юлія Тимошенко з нагоди 150-річчя від дня народження Лесі Українки, вшанувала пам'ять поетеси на Байковому кладовищі.