У мережі показали найстильніші образи нардепа Юлії Тимошенко.

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко любить експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом. Фотографи не раз ловили її в дуже стильних образах в стінах Верховної Ради. При тому, що для своїх років Тимошенко дуже навіть добре виглядає. Тому її сміливо можна вважати українською іконою стилю серед політиків.

Достовірно невідомо, хто підбирає всі ці образи для політика. Найімовірніше, що цим займаються професіонали. Але також може бути, що вона сама працює над своїм зовнішнім виглядом.

Наприклад, Сьогодні, 18 лютого, на засіданні Верховної Ради Юлія Володимирівна з'явилася в білосніжному вбранні, який складався чи то з сукні, чи то з водолазки, комір якої був рясно розшитий сріблястими паєтками, і жакета цікавого крою. Цей лук нагадав нам образ Снігуроньки або сніжинки зі шкільного новорічного свята.

Найбільше Тимошенко любить експериментувати зі своїм волоссям. Хоча ніхто не забуде її фірмової коси, яку вона укладала у формі обідка на голові. Після вона вирішила все-таки відмовитися від цього іміджу і зараз віддає свою перевагу розпущеному волоссю. Іноді вона може його накручувати на локон.

А ось 17 лютого Тимошенко з'явилася у ВР в більш скромному зовнішньому вигляді. На ній була надіта чорна водолазка і чорні штани. Такий зовнішній вигляд нагадав стиль відомого Стіва Джобса.

Є в шафі Юлії строгий образ total black, що складається з приталеного жакета з V-подібним вирізом, подвійним коміром і рукавами три чверті, а також спідниці-олівця.

Є в гардеробі Тимошенко і сіре пальто з шкіряними вставками.

Але все ж класичні сукні їй йде більше.

Раніше Hyser писав про те, що Олена Зеленська постала в незрівнянному образі, немов зійшла з ікони.

Також писали, що народний депутат Юлія Тимошенко з'явилася в Раді з новою зачіскою.

Нагадаємо, що у "слузі народу" висловилися про другий термін Зеленського.