В Україні зараз немає необхідності відправляти у відставку Кабінет Міністрів. Більш того, є необхідність посилити деякі позиції.

Про це заявив радник глави офісу президента Михайло Подоляк в інтерв'ю "РБК-Україна".

радник голови офісу президента Михайло Подоляк. Скріншот з відео на Youtube

Так, відповідаючи на запитання журналістів, чи прийшов час міняти Кабмін, Михайло Подоляк заявив, що поки цей час не настав. На його думку, Кабмін "ще не до кінця допрацював свою каденцію".

Крім цього, радник глави ОП зазначив, що є необхідність посилити деякі позиції. Зокрема, за його словами, необхідно поліпшити роботу Міністерства енергетики.

"Наприклад, у нас на сьогодні дуже розірвана галузева історія по Міністерству енергетики, відсутність міністра...", - додав Михайло Подоляк.

Варто зазначити, що раніше чутки про відставку Кабміну прокоментував спікер парламенту Дмитро Разумков. Він запевнив, що не отримував жодних пропозицій з цього питання.

За словами Дмитра Разумкова, він працює досить ефективно з представниками уряду і прем'єр-міністром.

"Станом на сьогодні жодних заяв з боку більшості я не чув, а тим більше - не бачив їх в документальному вигляді", - сказав спікер ВР.

А під час ефіру на телеканалі "Україна 24" глава Офісу Президента України Андрій Єрмак повідомив, що на даний момент, питання відставки Дениса Шмигаль і всього Кабміну не стоїть на порядку денному і навіть не обговорюється в Офісі Президента.

Посадовець також додав, що в уряді дуже пильно спостерігають за суспільними настроями і думкою людей.

Тим часом, за даними опитування Центру Разумкова, яке проводилося з 29 січня по 3 лютого, 54% респондентів підтримали б відставку уряду України. Також 52% опитаних підтримують дострокове припинення повноважень Верховної Ради і проведення дострокових виборів до парламенту.

А 49% респондентів підтримали б дострокове припинення повноважень президента Володимира Зеленського та проведення дострокових президентських виборів.

Раньше "Нуѕег" писав про те, що Володимир Зеленський вирішив особисто розповісти громадянам країни, чого домігся уряд За останній час.

Також наш портал повідомляв, Шмигаль назвав нову умову для вступу України до НАТО.

Нагадувати, Кабмін офіційно погодив бюджет Пенсійного фонду України на 2021 рік.