У житті людини одяг завжди відігравав важливу роль не тільки як захист від холоду, а й створював його індивідуальний образ. Крім того, коли людина носить якусь річ, вона наповнюється її енергією і стає частиною її особистісного образу. Ось чому носити чужі речі не рекомендується.

І справді, люди, схильні до езотерики, кажуть, що оскільки будь-яка річ гардероба зберігає енергетику людини, то одягаючи щось з одягу іншої людини, ми приміряємо на себе чужий сценарій життя. При цьому найнебезпечніше доношувати речі за людьми, яких уже немає в живих.

Також не рекомендується носити речі тих, хто не благополучний, хворий або просто дуже погана людина (несе в собі багато зла). Всі речі такої людини, як правило, наповнені важкою, часто руйнівною або просто дуже негативною (темною) енергією, від якої нормальній позитивній людині може бути дуже погано.

Одяг у дар, фото: youtube.com
Одяг у дар, фото: youtube.com

А ось у тому, що дружина носить сорочку чоловіка, коли його немає вдома, немає нічого страшного, якщо ці дві люди кохають одна одну. Це означає лише одне, що жінці не вистачає чоловічої енергії, і вона компенсує це тим, що носить річ, сповнену енергією чоловіка. Теж можна сказати і про дітей, які люблять одягати речі своїх улюблених батьків. Це додаткове підключення до енергій їхньої мами та тата.

Запобіжні заходи.

Нейтралізувати шкоду цілком реально – для цього річ необхідно просто випрати.

Щоб досягти максимального ефекту, у воду, в якій пратимете річ, потрібно опустити срібло, і дати їй ніч настоятися. Після цього опустіть річ у воду, щоб вона там трохи полежала, а потім випрати.

Ще один спосіб, який допоможе очистити одяг - це сіль, адже вона відмінний очищувач, оскільки здатна вбирати в себе все, у тому числі негативну енергетику. Насипте у воду сіль і покладіть туди річ, нехай вона там полежить, потім також випрайте звичайним способом.

До речі, якщо хтось із ваших знайомих залишив у вашому домі якусь річ, то її треба неодмінно повернути, можливо, ця людина хоче зруйнувати ваше щастя та благополуччя.

Читайте також:

Чому не можна спати головою на північ чи ногами до дверей: про що говорять прикмети

Відлякують гроші та удачу: названі предмети, які не можна носити у гаманці. Перевірте свій

Старовинний обряд на гроші: що потрібно зробити, щоб позбавитися фінансових труднощів

Ви про це дуже пошкодуєте: чому в жодному разі не можна піднімати гроші, знайдені на вулиці