Лавровий лист - одна з найпопулярніших прянощів у кулінарії, і знайти його можна в кухонній шафі у кожної господині. Однак його використання не закінчується поліпшення смакових властивостей страв. Ще б пак, ще стародавні греки та римляни за допомогою лаврового листа здійснювали ритуали для захисту свого житла, а також залучення успіху та багатства до будинку.

І справді, римляни завжди вважали лавровий лист символом перемоги та тріумфу, а великий Гіппократ описав лікувальні та захисні властивості цієї рослини.

А ось прихильники китайської культури кажуть, що аромат від тління лавра допомагає залучити до будинку позитивні та гарні звістки.

Так, у повню рекомендується злегка підсмажити лаврове листя на сковороді. Можна їх злегка збризкати оливковою олією. Коли від вмісту сковороди піде аромат та легкий димок, вогонь потрібно вимкнути. Далі потрібно взяти сковороду в руки (вдягнувши заздалегідь спеціальні кухонні рукавички) і обійти з нею всі кімнати, бажаючи при цьому собі та своїй родині благополуччя та фінансового процвітання.

А ще в Китаї вірять, що для позитивних змін у своїй долі потрібно розтерти в долонях лавровий лист і візуалізувати, що бажані плани вже втілені в життя. Головне, не сумнівайтеся у досягненні цілей.

Для залучення грошей , удачі та захисту житла покладіть під половичок перед вхідними дверима 4 аркуші лавра: їх потрібно розмістити у вигляді хреста, листочки повинні "дивитися" в різні боки, а живці - стикатися.

Ритуал для залучення грошей та примноження багатства: капніть на лавровий лист кілька крапель олії апельсина і покладіть його туди, де зберігаються заощадження. Такий талісман буде доречним і в гаманці.

Крім того, лавровий лист можна використовувати як "приворот" для благополуччя і достатку. Для цього потрібно раз на тиждень спалювати його з такими словами: "Лавровий лист палає, щастя та благополуччя в мій будинок закликає. Хай буде так".

Другий метод, за версією багатьох екстрасенсів, полягає в тому, що лавровим листям потрібно провести над свічкою, але не палити його, і говорити "Лавровий лист підігріваю, грошовий канал собі відкриваю. Хай буде так". Після цього потрібно обов'язково покласти цей талісман у гаманець, щоб він приносив щастя та удачу.

Читайте також:

Колишнього голову НБУ Кирила Шевченка застукали на відпочинку у Відні у компанії зі схемником часів Порошенка

Путін такого удару не очікував: Китай перестав брати гроші, які побували в Росії

І це не грошове дерево: яка рослина приверне в будинок удачу та багатство – обов'язково поставте на підвіконня