У кожного з нас, безумовно, є та особлива пара взуття, з якою ми не хочемо розлучатися, будь то зручні кросівки або елегантні туфлі. Але, на жаль, згодом навіть найулюбленіше взуття піддається впливу навколишнього середовища і стає об'єктом уваги не найприємнішого роду – запах та забруднення.

як легко та доступно позбутися неприємного запаху у взутті за допомогою звичайної соди.

Проблема, особливо актуальна для взуття з натуральної шкіри, полягає не тільки у візуальному стані, а й у тому, що з часом взуття починає пахнути. Ця неприємність стає особливо помітною у разі кросівок, оскільки вони, як правило, більш повітропроникні, але цілком можлива і проблема зі смолянням у класичному взутті.

Британська експерт з дому та затишку, Кей Марі, запропонувала просте та перевірене часом вирішення цієї неприємної проблеми. Її секрет – звичайна сода. Незважаючи на свою доступність, сода може виявитися чудодійним засобом для усунення неприємних запахів та освіження взуття.

Процедура проста: посипте кілька столових ложок соди на устілку взуття. Важливо рівномірно розподілити соду по всій поверхні устілки. Потім залиште взуття з содою на кілька годин або краще за всю ніч, щоб засіб міг максимально ефективно впоратися з неприємним запахом.

Вранці ви побачите результат – взуття не тільки позбудеться неприємного запаху, але й набуде свіжості. Цей простий та бюджетний трюк допоможе вам зберегти своє улюблене взуття в ідеальному стані, незважаючи на повсякденні труднощі.