У народній традиції існує переконання, що чесання долонь може передбачити різні події нашого життя. Особливо часто звертають увагу на свербіння лівої руки, приписуючи йому своєрідні пророкування.

Якщо ліва долоня, а саме область біля великого пальця, починає свербіти, народ вважає, що скоро настане фінансовий успіх. При цьому ступінь сверблячки пов'язують з майбутньою сумою: чим сильніший свербіж, тим більші грошові надходження. Цікаво, що тривалий свербіж лівої долоні кілька днів поспіль трактується як передвістя стабільного фінансового добробуту, можливо підвищення заробітної плати або отримання спадщини.

Зазначається також, що чухати ліву долоню не лише можна, а й слід робити. За народними порадами, цей процес навіть має свій "правильний" спосіб: долоню слід чухати іншою рукою, ніби загребуючи гроші до себе.

Крім цього, народні уявлення пов'язують свербіж правої долоні з різними днями тижня:

  • Понеділок : сверблячка правої долоні може передбачити зустріч з колегами, перспективні угоди або успішні проекти.
  • Вівторок : чекайте на приємні посиденьки з друзями, що піднімають настрій.
  • Середа : для дівчат це може бути сигналом до майбутнього побачення, за умови, що ініціатива походить від партнера.
  • Четвер : свербіж правої руки радить провести час далеко від другої половинки для посилення потягу.
  • П'ятниця : спогади про колишнього партнера чи можливу зустріч з ним.
  • Субота : передвістя приємних емоцій та можливості займатися тим, що приносить задоволення.
  • Неділя : поява впливового друга, здатного допомогти покращити рівень вашого життя, за умови вашої відкритості та готовності скористатися його підтримкою.

Вірте чи ні в ці передбачення - це питання особистої віри, але виходячи з них, можна помітити, що Всесвіт може надсилати нам свої знаки та підказки про майбутні події.

Читайте також: