Головне свято року не за горами. Настав час подумати про те, як виглядатиме ваш будинок, які страви будуть на столі і, звичайно, про те, як прикрасити ялинку, щоб вона була найкрасивішою і найсучаснішою.

Отже, 2024 рік за китайським гороскопом пройде під заступництвом Зеленого Дерев'яного Дракона — єдиної міфічної (і, одночасно, найшанованішої) тварини з усіх 12 знаків. Для того, щоб мудрий, амбітний, норовливий, але справедливий Дракон допоміг кожному набути наступного року фінансову стабільність, побудувати успішний бізнес, отримати підвищення, стати популярними або зустріти кохання, необхідно постаратися зустріти крилатого гідно.

Адже ще з давніх-давен вогнедишний дракон вважається символом імператорської влади, тому про скромність при зустрічі Нового 2024 року краще забути.

Колір 2024 - смарагдовий зелений, і ялинка може бути прикрашена зеленими кульками, гірляндами та іграшками.
Однак, якщо повісити на дерево золотисті іграшки, фігурки, посипати гілки золотою пудрою і прикрасити кімнату в тому ж кольорі, перетворивши свій будинок на Версальський палац, Дракон залишиться теж задоволений.
Крім того, вітається все природне, екологічне та рукотворне. Це можуть бути зроблені своїми руками гірлянди, ялинкові іграшки, подарунки.
Чим більше натурального дерева та зелені, тим краще! У кімнатах мають бути живі рослини, а на столі — салати та овочі.

Фігурки та зображення дракона теж однозначно сподобаються символу року.

Якщо є можливість, можна додати в прикрасу інтер'єру малахіт та інші зелені камінці. Або використовувати такі відтінки.

Читайте також:

Вводитимуться спеціальні бали: українцям розповіли, як почнуть нараховувати пенсії

Вас обов'язково перевірять: що потрібно знати про перекази на картки та до чого готуватися

Пенсію можуть скоротити відразу на 50%: кого це торкнеться і чого очікувати