Щодо передбачуваної операції української розвідки у Криму 10 листопада 2023 року є дуже цікаві відомості. Згідно з повідомленнями, українські розвідники атакували два російські військові катери в селі Чорноморське Євпаторійської області, тимчасово окупованій Росією.

Про це повідомляє «obozrevatel»

Головне розвідувальне управління України взяло на себе відповідальність за операцію та підтвердило, що були вражені два малі десантні кораблі Чорноморського флоту Росії (проект 11770, клас "Серна").

«А ось і відео другого прильоту казармою у смт Чорноморське, 5.46 ранку наш передплатник Хто знає подробиці або зняв фото/відео - пишіть у наш бот (анонімно)», - повідомляється в мережі.

Також йдеться про те, що кораблі були завантажені бронетехнікою, а операція проводилася з використанням українських військово-морських дронів.

У Міноборони Росії, навпаки, заявили, що вибухи в Криму були викликані «українськими дронами» авіаційного типу, і заявили, що збили на півострові два БПЛА.

Ситуація залишається складною, і важливо враховувати безліч джерел і чекати на подальші офіційні заяви або незалежну перевірку, щоб отримати більш чітке розуміння подій.

Читайте також:

Пощастило тим, хто зробив запаси: в Україні різко подорожчала цибуля. Які зараз ціни

Кому з українців виплатять по 16 тисяч "зимових" гривень і на що їх можна витратити

Краще не повторюйте цього: названо звички автомобілістів, які гроблять шини

Якщо у вас немає городу: як виростити свої помідори з магазинних