Бувають моменти, коли людський організм перевантажений токсинами і через це печінка не може нормально виконувати свої функції. У таких ситуаціях процес втрати ваги відбувається дуже повільно, і в результаті результат виходить з точністю до навпаки – ви лише набираєте зайву вагу.

І справді, печінка грає далеко не останню роль у процесі схуднення, тому якщо вона перевантажена токсинами, цей процес може бути зупинений зовсім. Саме тому дуже часто люди не можуть скинути вагу, незважаючи на їхні неймовірні зусилля та різні методи.

Експерти з харчування розповіли, який напій ефективно очищає печінку та сприяє оновленню її клітин і, як наслідок, позбутися зайвої ваги, і все це без особливих зусиль!

Інгредієнти:

  • 3 лимона;
  • 1 склянка нарізаної петрушки;
  • 5 стебел селери;
  • 6 склянок води.

Змішайте лимонний сік, петрушку та селеру в блендері. Додайте|добавляйте| води і все добре перемішайте. Дайте наполягати напій і все готове.

Пити напій слід по 2 порції 3 рази на день перед їдою, причому в цей період слід бути уважним і не переїдати. Повторювати це протягом 3 днів. Потім зробити перерву на 7-10 днів і знову повторити.

До речі, також не завадить пити багато води для того, щоб полегшити процес втрати ваги та детоксикації печінки.

Іноді влаштовувати таку детокс-терапію медики радять усім.

Читайте також:

Діти стукатимуть ложками та вимагатимуть добавки: рецепт корисного морквяно-яблучного суфле

Це дуже тривожний дзвіночок: чому у вашої груші почало червоніти листя і що потрібно робити

Супи та підливання для картоплі будуть дивовижними: як приготувати грибний порошок