Під багатьма вхідними дверима лежить килимок для витирання ніг. Зазвичай такі вироби розміщуються і зовні у квартирі. Згідно з прикметами, килимок може допомогти у відкритті грошового каналу.

Так, експерти з феншуй кажуть, що килимок біля вхідних дверей стане справжньою принадою для щастя та фінансів, якщо під нього покласти монетки. Це можуть бути три китайські блискучі монети з отворами посередині. А можна покласти і звичайні українські монети номіналом 10 копійок, 50 копійок або 5 гривень.
Щоправда, якщо ви ставитеся до подібних маніпуляцій скептично, навряд чи обряд піде вам на користь.

Вважається, що монетка чи банкнота зможе залучити багатство під час розміщення та під іншим виробом. Йдеться про скатертину. Зокрема, якщо гроші лежатимуть під нею, то згідно з прикметами грошовий канал відкриється.

Якого кольору вибрати килим

Відповідно до фен-шуєм, ключовим нюансом у плануванні житла та його наповненні є його орієнтація на сторони світу. Відповідно, вибирати килимок потрібно, виходячи з того, в який бік дивляться вхідні двері вашого будинку.

Знаючи напрям, куди виходять ваші двері, можна визначити колір килимка та його форму:

  • захід або північний захід - круглі та овальні килимки білого, сірого, золотистого, жовтого, оранжевого або коричневого кольорів.
  • схід та південний схід – прямокутна форма. Колір: зелений, синій чи чорний
  • північ і північний схід - округлий або прямокутний килим. Колір: сірий, жовтий або коричневий
  • південь та південний захід - вибирайте прямокутний килимок червоного або зеленого кольору

Який малюнок

Дизайн килимка відіграє важливу роль. Не можна вибирати килим із зображенням того, чому не можна ходити ногами, наприклад, птахів, ангелів - це може залучити нещастя.

Ідея робити іменні килимки з назвою фірми, якщо цей килим призначений для офісного приміщення – не дуже вдала.

Краще, якщо на ньому буде зображено щось пов'язане з дорогою: трава, пісок, садова доріжка і т. д. Також підійдуть килими з ієрогліфами, що позначають удачу, достаток і багатство.

Ідеальним талісманом для мешканців будинку стане килим ручної роботи.

Він увібрає в себе позитив, побажання добра, створить неповторну ауру тепла та затишку в будинку. Крім того, роблячи такий килимок своїми руками, можна самостійно вибрати необхідну форму, колір та дизайн виробу.

Читайте також:

День ангела 5 листопада: хто сьогодні святкує іменини. Список імен

Позбавтеся їх негайно: названі кімнатні рослини, які притягують лихо до вашої оселі

Ніколи їх не вимовляйте: названо 6 фраз, які притягують бідність та невдачі

Для чого за кордоном деяким водіям на двері машини вішають величезну присоску. Фото