Фіалки, або сенполії - неймовірно красиві та величні квіти, які охоче вирощують любителі кімнатних рослин. Але є у цих красунь і погана слава.
Так, наприклад, раніше фіалки висаджували на могилах загиблих молодих людей, щоби цвітіння рослини могло якось втішити батьків. З того часу вважається, що рослина приносить у будинок невдачі, хвороби і навіть смерть. Не дивно, що мовою кольорів фіалка означає самотність, обережність і зневіру.

Крім того, вважається, що фіалка має дуже потужну жіночу енергетику, яка поглинає протилежну їй чоловічу. Тому чоловік у будинку, де підвіконня у фіалках, почувається некомфортно і йде.

Для одиноких дівчат та жінок – фіалка теж не найкраща подруга, адже супутника життя їй знайти вкрай складно.

У будинку чоловіка фіалка теж буде зайвою – будь-яка жінка, яка переступила його поріг, почуватиметься некомфортно та поспішить втекти.

Рослина висмоктує енергію

Рослину називають квіткою-вампіром, яка висмоктує енергію з навколишнього середовища. Люди, в будинку яких фіалки, часто почуваються неживими, пригніченими, безініціативними.

Вважається, що фіалка може навіть призвести до депресії.

Логіка у цьому є. Справа в тому, що фіалки вдень виділяють кисень, а вночі – вуглекислий газ. Якщо кімната погано провітрюється, її мешканці справді можуть погано спати, а на ранок відчувати сонливість і страждати від головного болю.

Читайте також:

Не повторюйте цю помилку: що не можна ставити поруч із портретом людини, якої вже немає

Так робили наші бабусі: для чого у вазони з квітами вставляють сірники

Щоб не викинути на смітник: як зрозуміти, що вам намагаються продати зіпсовані волоські горіхи

Допоможе мікрохвильова піч: як швидко почистити часник за допомогою простих хитрощів.