День ангела, або іменини, це день, коли православні християни вшановують пам'ять святого, ім'я якого носить людина. Цього дня прийнято ходити до церкви, молитися своєму небесному покровителю та просити його про допомогу.

Докладніше про те, кого потрібно привітати з Днем ангела 22 жовтня, читайте у нашому матеріалі.

Чоловічі іменини

22 жовтня іменини святкують такі чоловіки:

  • Юхим (від давньогрецького імені Εὔφημος, що означає "благочестивий" або "доброзичливий"). Юхим — це людина, яка вміє розбиратися в людях і точно знає, як і з ким поводитися. Він мрійливий і не поспішає зі створенням сім'ї.
  • Костянтин (від латинського імені Constantinus, що означає "стійкий" чи "постійний"). Костянтин - це смілива і рішуча людина, яка легко досягає успіху в бізнесі чи кар'єрі. Він має чудову ділову інтуїцію.
  • Максим (від латинського імені Maximus, що означає "великий"). Максим — це впевнена людина, яка прагне досягти значного місця у суспільстві та матеріального добробуту. Він комунікабельний та вміє подати себе.
  • Петро (від грецького імені Πέτρος, що означає "скеля" або "камінь"). Петро - це пряма і незалежна людина, яка відстоює своє право говорити те, що думає. Він ідеаліст і шукає ідеальне кохання та дружбу.
  • Яків (від єврейського імені יַעֲקֹב, що означає "той, хто стежить"). Яків - це практична і вольова людина, яка не схильна до мрій. Він консервативний і любить стабільність. Яків прагне матеріального благополуччя, але робить ганебних вчинків заради успіху.

Читайте також:

Даватимуть більше: в Україні змінилися суми виплат безробітним

Українцям розповіли, що буде найближчим часом із курсом долара в обмінниках

Можна отримати 53 тисячі за півроку: українцям із маленькими доходами виплатять допомогу