Щоб не стати жертвою потенційних злих намірів інших, важливо знати про певні об'єкти та символи, які можуть бути використані як приманка або мати забобонне значення. Ось кілька порад, як захистити себе:

Ключі.

Знайдені ключі часто вважаються символами удачі та удачі. Не рекомендується брати їх у руки, натомість просто оцінюйте їх на відстані, щоб не зруйнувати захисні заклинання.

Монети та купюри.

Дехто вважає, що монети, знайдені на вулиці, несуть невдачу чи хворобу. У деяких культурах такі монети можна кидати на перехрестях, щоби захиститися від негативу. Вважається, що отримання цих монет принесе успіх.

Котячий метал.

Будьте обережні, наближаючись до предметів з котячого металу. Їх можна використовувати у приворотах. Не піднімайте їх, щоб запобігти можливим наслідкам або заклинанням.

Ляльки та іграшки ручної роботи.

Ці предмети часто сприймаються як символи зустрічей. Краще не турбувати їх та не брати на руки, щоб не заважати можливим ритуалам.

Шпильки, цвяхи та спиці.

Подібні гострі предмети можуть асоціюватись із негативною енергією. Іноді їх навмисно поміщають передачі негативного впливу когось іншого. Не чіпайте і не піднімайте їх.

Часи.

Годинник може бути делікатними предметами. Вважається, що зняття наручного годинника з руки померлого та його взяття може призвести до тяжкої хвороби.

Скло або дзеркала.

Вважається, що такі предмети, як скло чи дзеркала, згодом накопичують негативну енергію. Якщо ви зустрінете такі предмети, рекомендується не торкатися і не торкатися до них, щоб запобігти будь-якій потенційній передачі негативної енергії.

Хрести та підвіски.

Будьте обережні з такими предметами, як хрести та підвіски, оскільки можна подумати, що вони несуть у собі гріхи та хвороби попередніх власників. Не носите та не приміряйте ці речі.

Усвідомлення значення цих об'єктів та символів може допомогти вам захистити себе від потенційної шкоди та негативних енергій.

Читайте також:

Місяць буде складний: названо три знаки Зодіаку, яких у листопаді чекають труднощі

Так робили наші бабусі: як розм'якшити черствий хліб, який багато хто готовий викинути.

Колись такі продавали на кожному вокзалі: рецепт пишних та соковитих біляшів на кефірі.