Досягнення Гаррета Гріффіна з вирощування найбільшої у світі цибулі вагою 8,97 кг, безумовно, є вражаючим досягненням. Його прагнення до вдосконалення методів вирощування цибулі протягом багатьох років та використання різних технологій, таких як безперервне освітлення та автоматичне зрошення, принесло свої плоди у вигляді цього рекордного овочу.

Про це пише «rbc»

Це досягнення також наголошує на ентузіазмі та цілеспрямованості фермерів, які прагнуть вирощувати виняткові врожаї та демонструвати їх на виставках. Батько Гаррета, сам фермер, захоплювався гігантським луком, який вирощував його син, і вважав це за особливе сімейне досягнення.

Величезна цибуля
Величезна цибуля

Величезна цибуля
Величезна цибуля

"Я зовсім у захваті від того, що виростила найбільша у світі цибуля. У всьому світі люди використовують цибулю і знають, якого розміру нормальна цибуля, тому, коли вони бачать цю гігантську - вони шоковані", - сказав фермер.

Історія Себастьяна Суски, що вирощує найдовший огірок розміром 113,4 см, і успіх Пітера Глейзбрука у вирощуванні найважчого болгарського перцю вагою 750 г і найбільшого листя квасолі ще раз демонструють неймовірний потенціал отримання виняткових урожаїв у правильних умовах та за правильного догляду. Ці записи не лише демонструють навички відданих своїй справі фермерів, а й привносять нотку дива у світ сільського господарства та садівництва.

Величезний огірок
Величезний огірок

Читайте також:

Навіть піцу не доведеться замовляти: рецепт сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами

Витрата палива можна знизити майже на 40%: прості поради, про які багато хто не знав

Дуже навіть непогана надбавка: хтось із пенсіонерів у жовтні отримає на 2 тисячі гривень більше