Як стрімко зникає літня засмага, яку ми так ретельно придбали, прогулявшись під сонцем та відпочиваючи на пляжі! Сонячне проміння, здавалося б, щойно приголубили нашу шкіру, а вже починає згасати той гарний бронзовий колір. Але не варто зневірятися! Існують прості, але ефективні способи, які допоможуть зберегти вашу засмагу довше.

Докладніше про те, що потрібно зробити, щоб літня засмага протрималася всю осінь та зиму, читайте у нашому матеріалі.

Літня засмага зникає швидко, і щоб зберегти її довше, важливо дотримуватися п'яти простих правил:

1. Регулярно відлущуйте шкіру, щоб видалити мертві клітини та зберегти засмагу свіжою та рівномірною. Однак, слід бути обережним, щоб не пошкодити шкіру.

2. Максимально зволожуйте шкіру, використання зволожуючих кремів або олій допоможе зберегти здорове сяйво засмаги. Ще краще – зволожуючий гель для душу.

3. Харчуйте правильно, включаючи в раціон продукти, багаті на бета-каротин і вітамін Е. Вони допоможуть стимулювати природну засмагу шкіри. Приклади таких продуктів: диня, морква, помідори та горіхи.

4. Не забувайте про захист від сонця. Завжди використовуйте сонцезахисний крем із достатнім рівнем SPF для захисту шкіри від шкідливих ультрафіолетових променів. Це допоможе запобігти вицвітанню засмаги та захистити шкіру від можливих пошкоджень.

5. Ідіть від сонця під час пікової інтенсивності, коли сонце найбільш яскраве і небезпечне для шкіри. Обмежуйте час перебування на відкритому повітрі та волійте тінисті місця або використання захисного одягу та головного убору.

Дотримання цих п'яти правил допоможе зберегти літню засмагу довше і дозволить вам радіти своєму сяючому образу.

Читайте також:

Вводитимуться спеціальні бали: українцям розповіли, як почнуть нараховувати пенсії

Вас обов'язково перевірять: що потрібно знати про перекази на картки та до чого готуватися

Пенсію можуть скоротити відразу на 50%: кого це торкнеться і чого очікувати