У психіатрії вважається, що немає способу позбавити людину, яка страждає на манію переслідування, від її маячних ідей. От і Олександру Лукашенку постійно здається, що американці все роблять для того, щоб "українці, росіяни та білоруси один одного знищили". Про це він заявив, посилаючись на "абсолютно закриті" факти від високопоставлених американців.

Так, в одному з останніх інтерв'ю пропагандистам телеканалу Росія президент Білорусії Олександр Лукашенко заявив, що він не допустить як 85 років тому, що вороги розтопчуть Білорусь.

Диктатор заявив, що Росія у разі агресії щодо Білорусі введе до країни свої війська для надання так званої військової підтримки.

Про це повідомило білоруське держагентство Белта у четвер, 15 серпня.

"Росія, за нашим договором, вводить свої підрозділи (вони визначені, які армії) до Білорусі. Ми приймаємо перший удар, а далі в резерві нас підстраховує Росія. Це спільна - Білорусі та Росії - війна проти цих звірів", - сказав він.

Лукашенко додав, що армія республіки визначила понад 20 бригад та батальйонних груп, які будуть задіяні на кордоні для недопущення можливого прориву з української сторони.

"Кожна група знає, яку місцевість вони займають, територію тощо. Це обов'язково, щоб не допустити прориву. Тому ми відповімо миттєво та адекватно ", - уточнив глава держави.

Також білоруський диктатор стверджує, що країна не застосовуватиме ядерну зброю до того моменту, поки не буде порушено її держкордон.

Читайте також:

Прощальне звернення Лукашенка він щось знає: "Готуйтеся, скоро на моє місце прийде інший..."

Лукашенко прокинувся і одразу ж розповів, як Білорусь збивала повітряні цілі, що йшли з України

Тепер Путіна проклинатимуть по всій країні: у Росії повністю перестав працювати Youtube - росіяни завили