Відомий російський співак Іван Алексєєв, він Noize MC, прокоментував українську операцію в Курській області Росії. Крім того, він пояснив, чому наступ наших військ на цих територіях став необхідним.

Так, на своїй сторінці в Instagram відомий російський реп-виконавець Noize MC опублікував пост на підтримку України.

Музикант наголосив, що бажає перемоги для України і лише кінець режиму Путіна міг би сприяти мирному майбутньому для народу Росії.

Крім того, на думку музиканта, війну не вдасться припинити доти, доки країна-агресор Росія "не отримає по зубах, не заспокоїться і не відступить". Тому наступ українських військових у Курській області він назвав необхідним.

Але поки агресор не отримує по зубах, він не заспокоюється і не відступає, а тому війна триває - в цьому і проблема. Тому так, я бажаю Україні перемоги. І я на цю перемогу. також працюю, що ніяк не заважає мені співчувати мирним жертвам на російській стороні", - написав репер.

Зазначимо, що репер Noize MC ще від початку війни, коли почалися перші ракетні атаки, підтримав Україну і засудив злочинні дії кремлівського режиму. Він також виступав на благодійних заходах, спрямованих на підтримку України.

До речі, у своєму посту Алексєєв розповів і про дружбу з Яною Яковенком з Маріуполя, яка подарувала йому оригінальну футболку. Там можна побачити поїзд Азов, який раніше курсував напрямком Київ-Маріуполь.

"Вона сама намалювала цей принт. Яна - з Маріуполя. Її місто знищено російськими військами. У дворах - братські могили з мирних жителів. Але я ніколи від неї не чув побажань, щоб таке сталося ще з чиїмось містом", - зауважив росіянин. .

Він також згадав своїх родичів із Білгорода і підкреслив, що незважаючи на жахи війни, не слід бажати зла іншим.

А ще Іван звернувся до своїх хейтерів, котрі постійно критикують його за підтримку України, Ізраїлю чи інших країн.

"Коли я допомагав українцям, мене проклинали співвітчизники. Коли я допомагав карабахським біженцям, взялися до справи азербайджанці. Коли я допомагав ізраїльським жертвам хамасівської різанини 7 жовтня, у мене не плюнув лише лінивий", - зазначив Алексєєв.

"Але коли я став допомагати мирним жителям свого рідного Чорнозем'я, ліниві взяли себе в руки і піднялися з диванів. Коли мені знадобляться експерти з питання, кому можна допомагати, а кому не можна, з вами зв'яжуться. А поки пройдіть на*уй і чекайте там дзвінка", - також написав він.

Читайте також:

Жителі Курської області дякують ЗСУ за порятунок і проклинають Путіна: такого ще не було

Путін готував ядерні удари по Європі: ось що відбувалось перед вторгненням РФ в Україну

Справи зовсім погані: Путін уже почав відбирати у Лукашенка військову техніку, кидаючи її на фронт