У центрі Запоріжжя дорожню яму вирішили засипати гіпсовими зліпками людських щелеп

Те, як в цьому місті звичайні медичні працівники побічно допомогли комунальним службам в ремонті дорожнього покриття, можна розглянути на приголомшливому відео, яке опублікував у своєму Instagram-акаунті місцевий паблік "its_zp".

Іменна яма. Фото: скріншот instagram.com/its_zp/
Іменна яма. Фото: скріншот instagram.com/its_zp/

Найцікавіше, що стоматологи навіть не спромоглися стерти імена своїх пацієнтів, а кілька небайдужих жителів Запоріжжя вже знайшли свої прізвища. Таким чином, цілком можна припустити, що ця яма стане місцевою визначною пам'яткою, і всі відвідувачі стоматологічної клініки можуть вважати дорожній дефект іменним, через те, що побічно взяли посильну участь в його усуненні, сплативши послуги дантистів. Втім, запорізький паблік пішов ще далі, і запропонував заплатити 200 гривень кращому коментатору, що дав назву цьому "щелепному перфомансу".

На цей момент короткий відеоролик переглянуло понад 50 000 користувачів, і вагома частина коментарів показала, що навіть у такій сумній ситуації, в українців збереглося здорове почуття гумору: "та норм дорога там, зуб даю", "Водії, чиї зуби залишилися в цих ямах", "те саме почуття коли побачив дороги в Україні і відпала щелепа😂", "О, А ось і мій зліпок знайшовся, 2 роки шукала мати його", "ви у мене землю жерти будете", "безвідходне виробництво. Стоматологи відремонтують не тільки зуби.", "це все тому що дороги нам обходяться так само дорого, як і зуби))" і "це залишки мандрівників проїжджали коли або по наших дорогах."

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/its_zp/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/its_zp/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що великодні яйця можна фарбувати не тільки цибулевим лушпинням або харчовими барвниками, а й звичайними овочевими соками.

Також раніше наш портал повідомляв про те, що медичні експерти розповіли, які харчові продукти негативно впливають на рівень тестостерону.

А до цього ми розповідали про те, що відомий німецький гастроентеролог попередив, які звичайні продукти можуть нашкодити організму людини.