На залізничному вокзалі столиці України зголоднілі пасажири ледь встигли забрати у кур'єра їжу

Відео, де можна поспостерігати, як нелегко довелося працівникові служби доставляння, якого поважні замовники полінувалися навіть зустріти біля вагона, опублікував у своєму Instagram-акаунті паблік "huevyi_kiev".

Очевидці подій, які й зняли цей короткий ролик, наклали на нього саундтрек з блокбастера "Місія: Нездійсненна", щоб особливо виділити метання кур'єра, тому що пасажирський склад вже рушив з місця. Можемо помітити, що місія закінчилася успішно, і, судячи з усього, співробітник "Glovo" встиг принести відсутні калорії, у вигляді коробки з піцою, своєчасно.

Нагадаємо, що не так давно в "Укрзалізниці"обіцяли, що в період подорожей швидкісними складами як "Інтерсіті +", так і "Інтерсіті", клієнти національної залізничної компанії зможуть купувати не тільки звичайну питну воду або прохолодні напої, а й харчування індивідуального пакування, в тому числі готові страви, попередньо упаковані в щільно закриту стерильну тару, і не потребують підігріву.

Однак, пасажири обов'язково повинні дотримуватися деякі карантинні обмеження: безпечну дистанцію, і перебувати у вагоні-ресторані в кількості не більше двох осіб. А ось розносна реалізація з мобільного візка представниками кейтерингової компанії, що співпрацює з "Укрзалізницею", або доставляння замовлення з вагона-ресторану на місце замовлення, на жаль, поки не здійснюються.

А ось в поїздах далекого курсування пасажири можуть придбати тільки напої або кондитерські вироби, без додаткового меню і будь-якого вибору.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що дієтологи розповіли, як можна швидко відновити роботу печінки, навіть якщо хмільне застілля затягнулося.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, як можна розігнати обмін речовин, без застосування медичних препаратів.

А до цього "Hyser" розповідав про те, до яких трьох знаків Зодіаку особливо буде прихильна удача у 2021 році.