Страждання пухкого кота сколихнули уми та стимулювали творчість користувачів

Відео зі зголоднілим котиком, який закликає господарів наповнити його посуд такою потрібною їжею, опубліковано в одному з пабліків Instagram, "koto__mania".

У короткому ролику можна побачити, і, безумовно, почути, як оригінально домашній вихованець підійшов до простого процесу вимоги щоденної, покладеної йому за статусом, годівлі.

"Фоловери" пабліка, природно, не залишилися байдужими, і прокоментували: "Поодинокий пікет проти господаря, що заби на кота. Безплатний Віскас вусатим і хвостатим!!!", "Гра на нервах не захочеш, а нагодуєш", "Дзвін вмираючого з голоду","Зараз ми будемо їсти, зараз мене погодують ка-шу, ка-шу ка-шу", "Не дали поїсти, буду барабанити" та "Коли не їв цілих 5 хвилин".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/koto__mania/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/koto__mania/

До речі, така поведінка котика недовго залишалося непоміченим на просторах мережі, і відеоблогерка, і до того ж талановитий музикант, Meredith Bull присвятила цілу композицію цьому перфомансу рудого улюбленця. Зокрема, в тексті ліричної пісні "Sick of this Empty Cup" стверджується про безвихідь його голодного існування:

"Чого ти чекаєш?
Ти знаєш що я хочу більшого
Так що давай і наповни її
Я страждаю від цієї порожньої чашки

Чого ти чекаєш?
Не змушуй мене просити більшого
Ніколи не думав, що залишуся ось так
Не можу повірити, що ти вчинив би так
Чого ж ти чекаєш
Не змушуй мене просити більшого

Чого ти чекаєш?
Ти знаєш що я хочу більшого
Так що давай і наповни мої
Страждання від цієї порожньої чашки".

Відео з промо пісні доступно трохи нижче.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що У мережі опублікували фото кота, який служить в одному з пожежних підрозділів ДСНС України.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що астрологи назвали знаки Зодіаку, які насолоджуються стражданнями оточуючих.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що У мережі показали відео, на якому котик дбайливо робить ніжний масаж голови свого господаря.