Експерти розповіли, як можна прискорити свій метаболізм і швидше схуднувти.

Так, багато людей прагнуть до того, щоб скинути зайву вагу. І для цього не завжди вибирають безпечні способи схуднення. Наприклад, це можуть бути екстремальні дієти, які тільки виганяють воду з організму і при цьому сильно гальмують метаболізм. На тлі цього людина дійсно дуже швидко втрачає вагу, але після також швидко і набирає його.

Крім того багато людей говорять про те, що вони набирають ще більше від початкового ваги. Тому дієтологи ніколи не рекомендують використовувати екстремальні дієти, щоб не нашкодити своєму організму.

Але при цьому вони розповідають про те, як можна прискорити метаболізм в організмі і тим самим безпечно худнути, не завдаючи шкоди організму.

Про це розповіла викладач фізкультури Белінда Нортон, яка проживає в місті Голд-Кост в Австралії.

За словами Нортон, метаболізм розганяють силові тренування з обважнювачами. Вона радить чергувати фізичні навантаження, роблячи їх більш різноманітними. Серед інших способів експерт виділяє інтенсивні інтервальні тренування, наприклад, біг або ходьбу.

Крім того, не варто забувати і про воду. Адже вона дуже важлива для організму людини. Якщо він не буде дополучати необхідну кількість рідини, то незабаром перестане нормально працювати і у людини можуть з'явитися різні захворювання.

Нортон розповіла, що велику роль відіграє і правильне харчування. Крім цього можна приймати стероїдні добавки, що прискорюють обмінні процеси. Експерт нагадала людям про необхідність попередньої консультації з медичним фахівцем.

Це допоможе захистити організм від хвороб.

Раніше Hyser писав про те, що експерти опублікували список продуктів, що руйнують організм ртуттю, алюмінієм і оловом.

Також писали, що знаменитий педіатр Комаровський назвав 7 місць, де точно живуть мікроби.

Нагадаємо, що дієтолог назвала корисну альтернативу майонезу.