Експерти розповіли, що може провокувати втрата волосся весною.

Так, багато людей помічали, що навесні вони втрачають більше волосся, ніж в іншу пору часу. Як виявилося, що на це є цілий ряд причин. Але при цьому експерти говорять про те, що сезонне випадання волосся - явище досить часте. І якщо волосся не випадає занадто активно, то це нормально і незабаром саме пройде.

Але при цьому важливо розуміти: відбувається просто сезонне випадання волосся або ж в організмі людини з'явилася проблема? Це дуже важливо і самостійно тут не визначити. В такому випадку може допомогти похід до трихолога і дерматолога.

В принципі, випадання волосся-цілком фізіологічне явище, хоч і обумовлене сезоном. Зараз якраз один з двох піків випадання-весняний. Втім, у більшості людей більш вираженим є осінній період випадання, коли організм активно перебудовується до зими.

Якщо у людини випадає волосся близько місяця і при цьому не критично, то панікувати в такому випадку не потрібно. Тому що, швидше за все, це нормально явище.

Можна сказати, що це свого роду природне оновлення волосся, яке не загрожує серйозними наслідками.

Але якщо в цьому є тривожні дзвіночки, то потрібно обов'язково звертатися за допомогою до лікаря. Тому що тільки він в такому випадку зможе точно визначити причину того, що відбувається. Для цього потрібно буде здати всі необхідні аналізи. Вже в залежності від причини випадання волосся буде визначено ефективне лікування в кожному окремому випадку.

Самостійно приймати ліки, навіть вітаміни або купувати спеціалізовані шампуні не рекомендується, тому що так можна тільки нашкодити організму.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали список продуктів, що руйнують організм ртуттю, алюмінієм і оловом.

Також писали, що дієтолог назвала корисну альтернативу майонезу.

Нагадаємо, що які дієтичні продукти притягують зайві кілограми.