У Тернополі мешканці багатоповерхівки незаконно побудували прибудову, чим заблокували доступ до ліфта

У Тернополі мешканці багатоповерхового будинку розширили квартиру за рахунок частини загального коридору, в якій знаходиться ліфт. На даний момент ліфт знаходиться всередині прибудови під замком. Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Мешканці однієї з багатоповерхівок у Тернополі вирішили розширити житлоплощу та забудували частину сходового майданчика для власних потреб. Думка сусідів, звичайно ж ніхто не питав. Разом з додатковими квадратами відібрали і ліфт. На момент побудови він не працював, проте з часом його полагодили. Проте скористатися ліфтом У інших жителів немає ніякої можливості, оскільки двері, які ведуть до нього постійно під замком.
Сусіди "заповзятливих" жителів, подружня пара у віці, скаржаться, що їм доводиться ходити і носити важкі сумки сходами, оскільки виїхати на третій поверх немає можливості. За словами пенсіонерів, підіймач працює, проте ліфтовики відключили відповідну кнопку, оскільки його вихід заблокований.
Пенсіонери вимагають демонтувати двері і стіну, щоб отримати доступ до ліфта. Однак домогтися це не так-то просто. Звернувшись в ОСББ подружжю відмовили, зазначивши, що займатися демонтажем незаконно побудованих стін не будуть. Син пенсіонерів також пробував відстояти права своїх батьків і звертався до дільничного, в муніципальну поліцію, в міську раду, проте ніякого результату це не дало.

Раніше портал Hyser повідомляв, що українським полярникам вдалося зафіксувати на камеру кумедну сутичку пінгвінів. Йдеться про пінгвінів виду Аделі, які мають досить запальний темперамент.

Також портал Hyser інформував, що у київському метро помітили чоловіка, який незвичайним способом вирішив захиститися від пандемії коронавірусу.

Крім того портал Hyser писав, що у мережі не можуть насміятися над найвдалішим антиковідним пранком. Двоє хлопців вирішили розіграти порушників карантину.