Мережу підкорив пес, схожий на зім'яту ковдру

Кожна тварина, подібно людині, має індивідуальний зовнішній вигляд, характер і таланти. Деякі домашні улюбленці грають на піаніно перевершуючи самого Шопена, а інші дивують і зовсім не звичайними здібностями. Так, в мережі не можуть насміятися над псом, маскуванню якого позаздрить кожен шпигун. Про це пише портал glavcom.ua.
Зім'ята ковдра або все-таки пес? Дивлячись на знімок, зроблений господинею шарпея на прізвисько Харві, так відразу і не скажеш, що саме відображено. Проте це дійсно домашній улюбленець. Справа в тому, що на шкірі чотирилапого дуже багато складок, які роблять його схожим на м'яку зім'яту ковдру.

Харві. Фото: glavcom.ua
Харві. Фото: glavcom.ua

Примітно, що складки є у всіх собак цієї породи, проте Харві унікальний, оскільки такими великими і м'якими володіє тільки він. Принаймні, саме так вважає його господиня Тереза. Дівчина обожнює свого домашнього улюбленця і ретельно доглядає за його шкірою. Регулярне миття зморшок і змазування зволожувальним кремом - звичайні процедури для Харві. Варто відзначити, псу потрібен особливий догляд, оскільки в іншому випадку він буде страждати від роздратування шкіри.

Харві. Фото: glavcom.ua
Харві. Фото: glavcom.ua

Ніщо не віщувало популярності, коли дівчина вперше опублікувала знімок пса в соцмережах, проте Харві дуже сподобався користувачам мережі і зараз є справжньою зіркою. Сама Тереза зазначає, що задоволена популярністю домашнього улюбленця. Багато з шанувальників Харві також є власниками шарпеїв, тому господині є з ким поспілкуватися за інтересами, а також дізнатися багато корисних рекомендацій по догляду за улюбленцем.