Лікарі назвали ще один симптом раку печінки.

Багато людей навіть можуть не здогадуватися про те, що у них в організмі розвивається дуже небезпечна хвороба під назвою рак печінки. На останніх стадіях свого розвитку ця недуга практично не виліковний. Лікарі можуть тільки дещо полегшити стан людини. Але повністю допомогти пацієнтові не в їх силах.

Тому набагато простіше попередити це захворювання, ніж потім його лікувати. У цьому питанні важливо звертати увагу на симптоми, які з'являються в організмі людини.

Не так давно медики з Великобританії назвали несподіваний симптом раку печінки. На думку фахівців, про онкозахворювання може свідчити біль в районі правої лопатки.

Варто сказати, що раніше на цей симптом практично ніхто б не звернув уваги. Але точно ніхто б його не пов'язаний з раком печінки. Але це виявилося великою помилкою.

Даний симптом обумовлений тим, що метастази або сама пухлина дратують нерви, які сигналізують, що біль виходить від лопатки. При цьому насправді неприємне відчуття концентрується в печінці. Вчені підкреслили, що біль може з'явитися в правому плечі або в окремих випадках по всій спині.

Також не варто забувати і про інші важливі симптоми, які якраз вказують на те, що людина вже хвора на рак печінки. В першу чергу це стосується зміни кольору обличчя. Шкіра набуває в такому випадку жовтуватий відтінок. Крім того людина починає активно втрачати вагу без видимих на те причин. Також може спостерігатися підвищена втома, дратівливість, пітливість і підвищення температури тіла. На все це варто звертати свою увагу, щоб попередити хворобу або почати лікування на початкових стадіях, коли шансів набагато більше.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, який вид раку значно "помолодшав" останнім часом.

Також писали, що названі продукти, які захищають організм від раку.

Нагадаємо, що лікарі розповіли про неймовірну небезпеку аромасвічів.