Психологи пояснили, що означають наші пози, коли ми спимо

Психологи впевнені, що лише по тому, як саме засинає людина частіше за все, можна вже щось розповісти про її характер. Більше того, пози сплячих людей можуть показати навіть те, чи ще у закоханої пари проблеми в стосунках, передає інформаційний портал "Аргументи та факти".

Спиною до спини. Якщо пара так засинає, то це може означати, що цим людям дуже важлива власна незалежність, хоч вони й можуть кохати одне одного. Психологи припускають, що ця поза може казати також про відсутність ніжності в стосунках.

Обійми зі спини. Так кажуть про позу, коли одна людина спить спиною до партнера, а коханий її обіймає. У випадку, якщо обіймає так чоловік, то він готовий завжди захистити свою обраницю. Якщо ж так обіймає жінка, то вона емоційно підтримує в стосунках свого партнера.

Міцні обійми. Коли руки на ноги переплетаються і люди повернуті один до одного, то це каже про сильне кохання, впевнені психологи. Правда, чим більше часу пара разом, тим рідше зустрічаються такі пози, однак тут проблема не у відносинах: справа в тому, що фізично лежати так всю ніч не дуже зручно.

Окремо. Якщо партнери лежать в ліжку на відстані один від одного та зовсім не торкаються, то це вже сигналізує про проблеми в стосунках. Можливо, є конфлікти чи відсутнє взаєморозуміння.

Обійми на спині. Коли один партнер лежить на спині, а інший притуляється до нього, як "під крилом". Це каже, що людина на спині готова захищати партнера. Той, хто лежить "під крилом", в свою чергу може підсвідомо потребувати в допомозі коханої людини.

Отже, пози дійсно можуть щось сказати про стосунки пари. Варто тільки додати, що навіть якщо у пари є проблеми, не варто спати в окремих ліжках - це може ще більше встати на заваді.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що чоловікам пояснили, що ні в якому разі не можна дарувати жінкам. Експерти назвали "заборонені" подарунки, це варто знати.

Також повідомлялося, що 8 березня замість квітів можна порадувати жінку іншим способом. Так, експерти поділилися цікавими легким рецептами, які допоможуть вразили кохану сніданком.

Крім того, стало відомо, які саме чоловіки більше за інших схильні до зрад. Експерти провели дослідження та поділилися результатами.