Стало відомо, які чоловіки частіше за все можуть зрадити, спеціалисти провели досліження

Нерідко, вступаючи у стосунки, жінки можуть сумніватися в тому, чи не зрадить їй партнер. Звичайно, що на перших етапах відносин це зрозуміти важко. Тим не менш, спецілісти вирішили опитати людей, щоб з'ясувати, чи є якісь певні ознаки схильності до невірності, передає інформаційний портал IZ.

Відомо, що таке опитування провели представники британської інтернет-платформи для знайомств "Illicit Encounters". За допомогою свого опитування експерти намагалися зрозуміти, чи можна побачити схильність до зради лише по деяким зовнішнім ознакам. В дослідженні прийняли участь більше тисячи чоловіків, які розповіли, чи зраджували вони кому-небудь, перебуваючи в романтичних стосунках. Результати вийшли наступними:

  • 58 відсотків тих чоловіків, які активно ходять до салонів чи барбершопів зізналися, що колись зраджували;
  • 52 відсотка тих чоловіків, які мають щетину на обличчі чи негусту бороду, зізналися, що були невірні в стосунках;
  • На третій сходинці 38 відсотків чоловіків, які мають довгу та густу бороду;
  • Серед тих чоловіків, які повністю поголені і не мають бороди, зраджували лише 29 відсотків.

Також експерти підкреслили, що багато чоловіків, які спокійно можуть зрадити своїй коханій жінці, серед тих, і кого є пирсинг або татуювання (місце малюнку не має значення).

В результаті такого опитування представники соціальнох мережі Illicit Encounters дійшли до висновку, що частіше за все зраджують ті чоловіки, які багато часу та уваги приділяють своїй зовнішності. Звичайно, це не конкретне правило, та й не можна лише за зовнішнім виглядом звинувачувати чоловіка в схильності до зради. Однак, судячи з такого опитування, жінкам варто звертати увагу на те, як виглядає чоловік, і бути максимально обережними в стосунках.

Нагадємо, раніше спеціалісти розповідали, чи впливає на стосунки пар те, в яких позах вони засинають в одному ліжку. З'явилися результати цікавого дослідження.

Також повідомлялося, що дієтологи розповіли, чим можна замінити ковбасу в бутерброді. Експерти пояснили, як можна зробити навіть таку їжу дещо кориснішою.

Крім того, лікарі виявили, що іноді зайва вага може робити життя людини набагато довшим. Спеціалісти пояснили, яких випадків це стосується.