Спеціалісти дізналися, що можна сказати про вашого партнера лише по тому, як саме ви засинаєте разом.

Часто люди задаються питанням, чи можна зрозуміти відношення партнера лише через те, як він засинає. Спеціалісти з Хартфордширського університету Великобританії вирішили дізнатися про це, передає видання culturacolectiva.

Для цього експерти опитали пари, а в результаті виявилося, що засинають партнери так:

  • спина до спини - 42%;
  • в одну сторону (з відкритими обіймами або без) - 31%;
  • лицем до лиця - 4%.

12% опитаних пар сплять на відстані один до одного приблизно в 2,5 сантиметри. Експерти впевнені, що стосунки в таких парах значно міцніші. 2% опитаних пар сплять на відстані один від одного приблизно більше за 76 сантиметрів. В таких відносинах вже можуть бути проблеми, вважають фахівці.

Як поясняють спеціалісти, не дуже важливо те, в якій саме позі засинають обидва партнери, - набагато важливіша саме відстань один від одного. Справа в тому, що контакт породжує відчуття близькості та безпеки.

Частіше за все люди переживають, якщо їх партнер засинає до них спиною. Однак насправді в цьому випадку потрібно радіти: справа в тому, що якщо людина засинає, лягаючи до вас спиною, то це значить, що партнер довіряє вам, а ваші стосунки вже на стабільному рівні.

Тож, експерти закликають людей не спати як можна далі від свого партнеру, адже при великій відстані під час сну стосунки теж можуть зіпсуватися - люди просто віддаляються один від одного. Незалежно від того, обіймаєтеся ви чи ні, але бути поруч в ліжку під час сну дуже важливо для стосунків людей, впевнені фахівці з британського ВУЗу.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що спеціалісти пояснили, чи можуть різні дієти впливати на стан нашої шкіри. Експерти поділилися важливими порадами.

Також повідомлялося, що дієтологи розповіли, чим можна замінити ковбасу в бутерброді. Експерти пояснили, як можна зробити навіть таку їжу дещо кориснішою.

Крім того, лікарі виявили, що іноді зайва вага може робити життя людини набагато довшим. Спеціалісти пояснили, яких випадків це стосується.