Ніколи не даруйте це жінкам

Вже скоро буде 8 березня, і зрозуміло, що майже кожен чоловік обов’язково захоче щось подарувати своїм коханим жінкам. Однак не має значення, для кого подарунок, - для доньки, дружини, мами, сестри чи колеги: є речі, які краще не варто дарувати жінкам, передає журнал Elle.

Засоби для схуднення

Так, жінки часто хвилюються через те, чи не набрали вони зайвої ваги. Однак це не означає, що вони мріють про те, щоб отримати від свого коханого в подарунок умовний крем від целюліта. Повірте, такий подарунок точно не підвищить самооцінку жінці. Під забороною також ваги – це може розцінюватися, як доволі «тонкий» натяк.

Крем від зморшок чи прищів

Жінки дійсно слідкують за собою. Однак роблять вони це самостійно. Як і у випадку з вагами, такий подарунок від коханого точно не стане найкращим в житті жінки.

Пластична операція

Якщо жінка сама каже про те, шо вона хоче зробити пластичну операцію, то в такому випадку, можливо, ваш подарунок оцінять. Однак в іншому випадку такий дарунок може стати приводом для сварки.

Сувеніри

Плюшеві ведмедики такі милі та гарнесенькі, однак всі такі дарунки жінки лишають у куточку і забувають про них. Якщо не хочете, щоб ваш подарунок залишився також в тому забутому куточку, не варто дарувати такі речі.

Домашні тваринки

Так, жінка може казати, що у вас вдома є класний котик чи песик. Однак це не значить, що вона готова завести домашнього улюбленця для себе. В крайньому випадку ви просто заберете пухнастика до себе, а жінці купите чимало одягу, який котик може встигнути зіпсувати своїми кігтиками.

Парфуми та косметика

Це завжди потрібні речі для жінок, однак всі люди індивідуальні. По-перше, ви можете неправильно підібрати той чи інший засіб. По-друге, ви можете не вгадати зі смаком обраниці. Найголовніше – є ризик купити помаду, на яку в жінки виявиться алергія. Це точно буде не кращим подарунком.

Гроші та сертифікати

В подарунках головне – це приділити увагу. Коли ви даруєте гроші, то ви немов кажете про те, що навіть думати не хочете про якісь подарунки. Мовляв, нехай обирає сама. Що стосується сертифікату, то це ті ж самі гроші.

Підробки

Звісно, хочеться порадувати свою жінку якоюсь гарною сумочкою. Однак краще це буде не такий дорогий бренд, аніж підробка товару відомої марки. Інакше будьте готові, що і радість при отриманні подарунку теж стане підробкою.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що експерти розповіли про значення поцілунків в руку. Стало відомо, що такими поцілунками можуть сказати чоловіки своїм жінкам.

Також повідомлялося, що стало відомо, які саме чоловіки більше за інших схильні до зрад. Експерти провели дослідження та поділилися результатами.

Крім того, експерти пояснили, що можна сказати про відносини пари лише по тому, як люди засинають один з одним. З'явилися результати цікавого опитування.