Експерти розповіли, які напії корисно пити вранці.

Так, багато людей навіть не здогадуються про те, що деякі напої вранці можуть принести тільки шкоду організму людини. Лікарі наполягають на тому, що від них варто відмовитися, щоб не нашкодити собі.

У той же час експерти склали список найкорисніших напоїв, про які не варто забувати.

В першу чергу не варто забувати про воду. Вона є найкориснішою для організму людини.

"Мій улюблений ранковий напій-вода, в першу чергу. Під час сну ваш організм не отримує воду, тому, перш за все, потрібно відновити водний баланс. Після цього я п'ю каву або чай матча латте, щоб отримати підбадьорливу дозу кофеїну", — розповіла Аланна Уолдрон, дієтолог, засновник сайту Eats Real Food.

Експерт запевняє, що велика склянка чистої води з ранку здатна творити чудеса. В першу чергу вода допомагає очистити організм людини від всіх шлаків, які скупчилися за всю ніч.

Також така звичка може привчити організм людини працювати з самого ранку як годинник.

Також вельми корисним буде матчу з гороховим молоком і корицею. У цьому напої міститься дуже багато корисних компонентів, які позитивно впливають на організм людини.

Також не варто забувати і про чорний чай з молоком. Це дуже корисне поєднання двох напоїв. Крім того, чорний чай не містить такої великої кількості кофеїну і не порушує роботу центральної нервової системи.

А ось кава якраз не найкращий вибір з ранку. Тому що воно, в першу чергу, погано впливає на нервову і серцеву системи людини. Тому не варто з ним часто експериментувати, щоб не нашкодити собі.

Раніше Hyser писав про те, що фахівці назвали найнебезпечніший спосіб приготування ранкового напою.

Також писали, що лікарі перерахували напої, які шкідливі для організму.

Нагадаємо, що лікарі попередили, які щоденні продукти можуть стати причиною онкології.