Фотограф побачив унікального пінгвіна

Бельгійський фотограф Ів Адамс прославився завдяки одному знімку, він побачив пінгвіна незвичайного забарвлення і його сфотографував. Знімок облетів весь світ і тепер про унікальну тварину знає кожний, повідомляти Mirror.

Фотограф відправився в експедицію на острови Південної Атлантики. Саме там можна поспостерігати за життям і поведінкою пінгвінів.

Яке ж було здивування фотографа, коли серед тисяч цих тварин йому вдалося помітити одного, що значно відрізняється від натовпу.

На відміну від інших пінгвінів, у цієї тварини не було жодної чорної волосинки. Завдяки своєму яскравому жовтому забарвленню фотографу і вдалося помітити унікальну тварину.

За словами фотографа, він відразу ж зрозумів, що перед ним унікальний і дуже рідкісний пінгвін.

Як зазначено в статті, таке незвичайне забарвлення у пінгвіна виникло не через втручання людини й не в результаті забруднення води.

Швидше за все, тварина народилася з таким незвичайним забарвленням, бо сталася генетична мутація.

Примітно, що фотограф Ів Адамс зробив знімки пінгвіна ще в 2019 році, а вирішив опублікувати їх тільки зараз.

Як тільки в мережі опублікували унікального пінгвіна, користувачі відразу ж стали обговорювати знімок. Багато хто не повірив, що такий пінгвін існує в реальності.

Однак, для вчених такий знімок не став несподіванкою. Виявилося, що у пінгвінів дійсно рідко, але зустрічається такий яскравий окрас. Таку генетичну мутацію наукові співробітники прозвали ізабелленізмом.

У таких тварин може бути як жовтий окрас шерсті та шкіри, так і світло-сірий. Вчені запевняють, що така аномалія ніяким чином не впливає на їхнє життя.

Раніше портал Hyser повідомляв, що користувачів популярної мережі здивував кіт, який грає на піаніно. Відео підірвало мережі.

Також ми писали, що у США найстаріша самка-альбатрос народила пташеня.

Нагадуємо, що у зоопарку, розташованому в Чернігівській області сталася страшна трагедія. Співробітник зоопарку-47-річний чоловік загинув від лап величезного хижака, на нього напав тигр. Укуси хижака стали не сумісні з життям для чоловіка.