У Рівному все ще не вщухає скандал зі стоматологом Інною Кравчук, яку звинувачують у насильстві над дітьми в її клініці Only kids. Ще троє батьків написали на жінку заяву в поліцію. При цьому сама лікар на зв'язок виходити перестала, а її адвокат мовчить.

Про це розповіла прес-служба поліції Рівненської області.

Зазначимо, все почалося з того, що журналістка Вікторія Мамотюк опублікувала відеоролик, на якому нібито саме Інна Кравчук застосовує силу до хлопчика і дівчинки. Ролики надала екс-роботодавиця лікаря Інна Пекарська.

А вже 12 лютого в поліцію надійшла ще одна заява від 28-річного жителя Рівного. Він стверджував, що в серпні 2020 року лікар завдала його трирічній дочці тілесні ушкодження. Також він заявив, що у дитини була психологічна травма. Але чому батько відразу ж не звернувся в поліцію, невідомо.

Схоже звернення надійшло і 15 лютого від іншого 28-річного місцевого жителя. Чоловік заявив, що його сина били в червні минулого року в кабінеті стоматолога Інни Кравчук.

Також до поліції звернулася 28-річна жінка. За її словами, півроку тому дитячий стоматолог в приватній клініці на вулиці Пушкіна завдала тілесні ушкодження її 6-річної донечці.

За заявою правоохоронців, двоє батьків до них звернулися відразу ж після того, як на відео, яке було опубліковано в соцмережах, впізнали своїх дітей.

Відомо, що на цей час 29-річна дитячий стоматолог лікарською діяльністю не займається. А під час спілкування з поліцією жінка своєї провини не визнавала.

Як пише видання "Страна", лікар заявила, що оприлюднені відеоролики, на яких зафільмували насильство над дітьми, – несправжні. Відео нібито були записані півроку тому в стоматологічній клініці Голлівуд, в якій тоді працювала Інна Кравчук. Їх опублікували нібито з метою прибрати конкурента.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Рівному стоматолог знущався над дітьми.

Також наш портал повідомляв, у Чернігові поліцейські затримали чоловіка, який напоїв 12-річну дівчинку до несвідомого стану.

Нагадуємо, у Київській області дві школярки отруїлися таблетками.