У мережі поділилися інформацією про потенційні переваги носіння шкарпеток під час сну.

Про це пише «ТСН»

1. Поліпшення якості сну:

Носіння шкарпеток на ніч може допомогти охолодити тіло, що спричинить кращий сон. Охолодний ефект допомагає тілу досягти нижчої внутрішньої температури, сигналізуючи мозку, що час спати. Нижча температура тіла пов'язана зі втомою та готовністю до сну.

2. Підвищена близькість:

Носіння шкарпеток під час близькості може підвищити ваші шанси на оргазм. Дослідження показало, що носіння шкарпеток може збільшити шанси на оргазм на 50–80 відсотків. Хоча у дослідженні брала участь невелика вибірка, деякі експерти вважають, що тепло може сприяти розслабленню та досягненню оргазму.

3. Звільнення від припливів:

Шкарпетки можуть допомогти регулювати внутрішню температуру тіла, що може бути особливо корисним під час таких станів, як припливи під час менопаузи. Носіння шкарпеток може сприяти підтримці нижчої температури тіла протягом ночі та потенційно зменшити нічний потовиділення.

4. Поліпшений графік сну:

Носіння шкарпеток може допомогти вам досягти стабільнішого графіка сну, особливо під час фази «глибокого швидкого сну». Деякі дослідження показують, що носіння шкарпеток може допомогти вам заснути швидше, зменшити кількість нічних пробуджень і збільшити загальний час сну.

5. Пом'якшення шкіри та зволоження:

Носіння шкарпеток може допомогти зволожити шкіру на ногах, особливо якщо ви страждаєте від мозолів та тріщин. Це допоможе зафіксувати зволожуючі ефекти кремів і зменшити безлад.

6. Полегшення безсоння:

Зігрівання ніг приблизно за 20 хвилин до сну, можливо, в шкарпетках може допомогти зменшити симптоми безсоння. Ця практика може бути особливо корисною для тих, хто бореться із засипанням.

Правильний вибір шкарпеток:

Вибираючи шкарпетки для сну, вибирайте тканини, що дихають, такі як кашемір і вовна, оскільки вони допомагають ефективно регулювати температуру тіла в нічний час.

Хоча носіння шкарпеток не може бути універсальним рішенням для всіх проблем зі сном, є дані, які свідчать, що вони можуть позитивно впливати на якість сну, близькість та загальний комфорт.

Читайте також:

А тепер зловлять кожного: прикордонники вигадали, як ловити всіх ухилістів, які виїжджають із України

Під картоплю взимку він просто розлітається: рецепт салату "Багатий пан" з кабачків, грибів та помідорів

За що позбавлять мандата депутата Київської області Ігоря Колтунова?