Останнім часом розгорівся ще один скандал відносно депутата Київської обласної ради від партії «Слуга Народу» Ігоря Колтунова, який вкрав у своїх виборців 500 тис гривень через обласну програму Турбота. Але на корупційну стежку Колтунов став ще задовго до свого депутатства.

13 років тому нікому невідомий жовтозубий чубатий харківський репортер Ігор Колтунов випадково опинився в Києві та почав працювати на каналі НТН. Саме тоді Ігор навчився шантажувати людей за допомогою медіа і таким чином зміг облаштуватися у незнайомому місті.

Вже трохи пізніше, в 2013 році, Ігор познайомився з Олександром Дубінським, який запропонував йому взяти участь у проекті каналу 1+1 «Гроші». Той погодився. Після чого справи у майбутнього депутата пішли набагато краще.

Своє мистецтво «медіа-кілерства» він почав використовувати в кулуарах Верховної Ради України і мав досить непогані заробітки вже від самих депутатів.

Але оскільки Колтунов полюбляв розкішне життя великого міста (виріс в злиднях на околицях Харкова), гроші на хлопців та дівчат розліталися за лічені дні. Свою бісексуальність він ніколи не приховував і за це в ЛГБТ–тусовках його поважали. Але тут почалися проблеми в родині.

Такий спосіб життя з надмірним вживанням алкоголю, нічними вечірками та постійними зрадами довели до того, що він опинився на вулиці.

Цей епізод в своєму житті Колтунов дуже старанно замовчує. Після проблем в сімʼї Колтунов кинув пити та навіть зайнявся спортом, але нездорову пристрасть до хлопців та дівчат не зміг в собі придушити - хвороба прогресувала.

В пресі неодноразово з’являлись історії, в яких Колтунов, для підняття рейтингу, нападав на чоловіків - депутатів та мацав їх за різні місця (відео з Барною).

При чому, не вміючи себе контролювати, Ігор, вже будучи депутатом, також нападав на жінок.

Але шефа - Дубінського такий жовтозубий пес цілком влаштовував і тому отримавши мандат народного депутата першою людиною, якій він допоміг у дорослому житті – став Ігор Колтунов (номер один на місцевих виборах по Ірпінський громаді).

Колтунов обирався по скандальному округу в Ірпені з гаслами «Я політична смерть Карплюка», але після того як отримав мандат, зрозумів, що краще не ворогувати з місцевою елітою, а отримувати від неї гроші.

Про «політичну смерть Карплюка» він вже не згадував і понурився в багате життя. Тільки ззовні він виглядає скромно, а насправді у нього з’явився сучасний офіс в центрі міста, недешева машина, дороговартісна квартира в центральному районі Києва (оренда) на сто метрів, тривалі елітні закордонні відпочинки з хлопцями з ескорт-послуг.

Непоганою статтею заробітку для Колтунова стала тимчасова контрольна комісія з перевірки розміщення реклами в Київській області. Працюючи головою цієї комісії Колтунов шантажував власників рекламних конструкцій та вимагав з них гроші за непритягнення до правових наслідків. Той аргумент, що за 3 роки діяльності Колтунова в якості голови цієї комісії не було відкритого жодного кримінального провадження за фактом розміщення незаконних конструкцій свідчить про стовідсоткову корумпованість депутата.

За інформацією видання злочинні гроші депутат виводив через громадську організацію “ФОРПОСТ- Украина”.

Але після початку повномасштабної війни яскраве життя закінчилось – Дубінський, чомусь, після десятирічної дружби, відмовився від свого пса, а Карплюк намагався зберегти своє місто і такий яскравий півень як Колтунов йому теж став не потрібен.

На допомогу знедоленому прийшов екс-голова Київської обласної ради Олександр Скляров, який взяв Колтунова в депутатську групу «Відродження Київщини» за умови ведення деструктивної діяльності в середині обласної фракції політичної партії Слуга Народу. Скляров намагався помститися за зняття його з посади, до чого також був дотичний Дубінський.

З того часу Колтунов намагається сіяти чвари у фракції та штучно створювати конфлікти всередині через свій анонімний телеграм-канал Область Тьми.

На Колтунова вже полюють правоохоронці, оскільки вони мають підтверджені факти його незаконного збагачення.

Паралельно фінансуванням діяльності колишнього журналіста Колтунова зайнявся нардеп Анатолій Гунько за гроші родича екс-президента РФ - олігарха Поліщука.

На фото екс-голова обласної ради, дружина Анатолія Гунька - Наталія вручає Колтунову почесну грамоту. За що?

До речі, нещодавно Гунько був затриманий за хабар 85 тис дол. у своєму офісі в ТЦ Гулівер, який постійно відвідував депутат Колтунов протягом останнього року

Тому ситуація з розкраданням півмільйона гривень з обласного бюджету через програму Турбота вже не викликає здивування.

Колтунов повністю аморальна людина, яка існує за російські гроші, при цьому не цураючись розхитування рейтингу партії Слуга Народу.

До роботи за російські кошти Колтунову не звикати. В період з 2011 по 2016 рр, тобто під час вторгнення росії на територію українського Донбасу, журналіст Колтунов розповсюджує російські наративи через заборонену соціальну мережу «Вконтакте».

Ці дописи залишаються там навіть сьогодні. У них чітко прослідковується його фанатизм від «руського міра» та пропаганда вождів радянських часів. Працюючи на різних телеканалах, під прикриттям соціальних експериментів, він займався популяризацією російських політичних сил, а саме, на замовлення лідерів сепаратистських рухів в ЛДНР - Колтунов таким чином робив приховані соціальні зрізи, з метою встановити реальний рівень підтримки колобораційної влади серед українців.

Складно навіть уявити, що така людина сьогодні представляє Київську область від партії влади та прикриває своє минуле вишиванкою та патріотичними лозунгами.

Кримінальні провадження тривають, але Колтунов і далі, під час війни, розважається в елітних клубах, витрачає шалені кошти, не маючі ніякої роботи та, відповідно, офіційного заробітку. Він навіть відверто хизується цим серед колег по обласній раді.

В Офісі Президента вже звернули увагу на Колтунова і його зв’язки з корупційним осередком, тому окрім кримінальної відповідальності скоріш за все скоро ми побачимо рішення щодо позбавлення його депутатського мандату.

Під час війни, прикидаючись волонтером, Колтунов нібито вступив в лави територіальної оборони, але не пройшов і місяць, як він дивом зник звідти і більше ніколи не зʼявлявся. Однак публікувати світлини в уніформі зі зброєю в руках він не забуває та робить це регулярно для самопіару.

Така аморальна поведінка депутата Київської області, розгульний спосіб життя, не кажучи вже про корупцію та минуле - паплюжить честь і заслуги наших військовослужбовців, які сьогодні боронять Україну.