Українцям нагадали, що 24 грудня буде День ангела у кількох володарів чоловічих імен. Через це у мережі з'явилася інформація про тих чоловіків, яких треба буде привітати з іменинами цього дня.

Про це повідомили на порталі новин «ТСН»

24 грудня відзначатимуть іменини власники таких імен: Вікентій, Данило, Омелян, Іван, Леонтій, Микола, Петро, ​​Терентій.

Вікентій походить з латинської мови та перекладається як "переможець". Чоловіки, які мають це ім'я – добрі прямолінійні та відкриті люди. Також вони спокійні, ерудовані та досить організовані.

Данило у перекладі з давньоєврейського імені Данило означає "суддя мій Бог" або "Бог мій суддя". Будучи ще хлопчиками, володарі цього імені спокійні та добрі. Вони перебувають у постійному оточенні друзів, що може багато про що сказати.

Омеля завжди постійний та принциповий чоловік. Він досить упертий і не любить поспіху.

Іван перекладається як "коханий Богом", "милість Божа", "подарунок Божий". Чоловіки з цим ім'ям спокійні, добрі та неквапливі. Повідомляється, що Івани люблять багато та старанно працювати.

Микола – врівноважений та працьовитий чоловік. Вони можуть опанувати будь-яку професію, що говорить про добрі результати у фінансовому плані.

Власник імені Петро – прямий та схильний до незалежності.

Дуже рідкісне ім'я Терентій вказує на те, що його власники відкриті та добрі. Чоловіки з цим ім'ям мають багато друзів, оскільки він щедрий та чесний.

Читайте також:

Аж дух захоплює: українські десантники показали, як громять російських окупантів. Відео

Окупанти змінюють промоклі штани: ЗСУ потужно розносить рашистів під Мелітополем. Розбігаються в різні боки