Увечері в середу, 5 травня, буквально вся Одеса "встала на вуха". У мережі спливла інформація, що у центрі міста місцеву 11-річну дівчинку викрав невідомий чоловік. Про це повідомила поліцейським сама "викрадена", зазначивши, що її нібито везуть в багажнику автомобіля.

Про подробиці інциденту повідомив Telegram-канал "ХО".

Відзначається, що дівчинка повідомила правоохоронним органам про те, що її нібито викрали на вулиці Пушкінській. Невідомий чоловік заштовхав її в багажник чорного автомобіля Renault. І вона встигла запам'ятати фрагмент номера автомобіля-4859.

11-річна дитина повідомила, що телефонує нібито з багажника того самого автомобіля, на якому її викрали. За словами заявниці, транспортний засіб рухався близько 20 хвилин, після чого чоловік зупинив авто і пів години розмовляв телефоном приблизно з трьома людьми. Дівчинка досить докладно описала все те, що трапилося.

Поліція міста діяла негайно й оголосила план "Перехоплення". Розшукували машину з названими прикметами.

В ході реалізації першочергових розшукових заходів правоохоронці встановили місце знаходження дівчинки за місцем її проживання. Як з'ясувалося, з дитиною все гаразд, нікого не викрадали, а дзвінок дівчинки був жартом.

У підсумку, як повідомило видання "Сегодня", жарт 11-річної дівчинки обернувся тим, що на її батьків склали протоколи за ст. 183 КУпАП (завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) і ст. 184 (невиконання батьками обов'язків по вихованню дітей).

Перша стаття тягне за собою накладення штрафу від 850 гривня до 3400 гривень. А друга - попередження або накладення штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімум дохід громадянин.

Ймовірно з дівчинкою та її батьками поліцейські провели профілактичну бесіду.

Раніше "Нyser" писав про те, що у Харкові на смерть збили дівчинку 12 років.

Також наш портал повідомляв, патрульний врятував хлопчика, який поліз за взуттям і мало не потонув.

Нагадуємо, у Росії 6-річний хлопчик сів за кермо і задавив свою матір.